Skip to content

Horia Brenciu – Asa e viata mea (live @ Urban Studio)

Pentru ca astazi incepe seria celor patru concerte Horia Brenciu de la Sala Palatului, ne-am gandit ca ar fi o idee buna sa-l avem invitat la Urban Studio. Alaturi de orchestra sa a interpretat noul sau single Asa e viata mea de pe albumul 40 care se lanseaza in aceasta seara.

 

Dupa ce ne-a (in)cantat, l-am luat un pic la intrebari pe Horia. Pentru ca ii place sa vorbeasca foarte mult, in cele 30 de minute cat a durat interviul eu n-am apucat sa-i pun decat 4 sau 5 intrebari. Mi-a placut insa ce-am discutat cu el, chiar daca am facut un pic de febra musculara de la cat am tinut microfonul.

In aceasta prima parte a interviului, am vorbit despre concertele de la Sala Palatului si despre surprizele care va asteapta incepand de astazi si pana sambata. Am vorbit un pic si despre industria muzicala romaneasca, despre infrastructura si despre Eurovision.

Asa cum era de asteptat, si-a laudat fanii despre care a spus ca sunt cei mai destepti din lume si cei mai frumosi pe care-i poate avea un artist roman.

Asa e viata mea e cea de-a treia melodie pe care Horia ne-a oferit-o inainte lansarii oficiale a albumul 40. Muzica a fost compusa de Cristian Cretu pe versurile scrise de Andreea Miclici.

Horia Brenciu va sustine pe 27, 28, 29 si 30 martie 2013 patru super-concerte la Sala Palatului din Bucuresti, continuand astfel traditia de anul trecut, cand a avut tot 4 concerte consecutive acolo.

Acestea fac parte din turneul national Fac ce-mi spune inima care a trecut deja prin 4 orase (Pitesti, Ploiesti, Bacau si Constanta) si care va continua si in luna aprilie cu inca 6 concerte in toata tara si inca unul in Chisinau.

Saptamana viitoare o sa va prezentam si episodul al 2-lea din Urban Studio cu Horia Brenciu, in care ne-a pregatit o piesa care ii este foarte draga: My way.

Cum vi s-a parut interviul cu Horia Brenciu? V-ati cumparat bilete pentru show-urile de la Sala Palatului?

Citește în continuare