Skip to content

Hozier face un super cover dupa Sam Smith (video)

Hozier a fost invitat la BBC Radio 1 Live Lounge si a facut un super cover dupa Lay Me Down, cel mai recent hit lansat de Sam Smith. Cantaretul a venit cu propria lui versiune, ceva mai ritmata si mai rock a single-ului inclus pe albumul de debut al britanicului. 

 

Hozier a primit aprecieri din partea lui Sam Smith, care l-a felicitat pe retelele sociale: Brother @Hozier – f**king love the Live Lounge cover!!!! Anything you sing makes me heart jump xx Big kisses sir xx. Cu aceasta ocazie, Hozier isi promoveaza cel mai nou single, From Eden, dupa ce a reusit sa se lanseze cu piesa Take Me to Church.

Piesa Take Me to Church, cu care irlandezul Hozier a ajuns cunoscut a fost lansata oficial in luna septembrie 2013, insa succesul global a fost atins abia in 2014. Dupa ce a stat mai multe saptamani in clasamentul Rock al Billboard, a ajuns in Hot 100, unde a urcat pana pe locul doi. In plus, piesa a fost nominalizata la Premiile Grammy la categoria Song of the Year.

Sam Smith e unul dintre cele mai iubite si de succes nume ale anului trecut. Pe langa premiile Grammy cu care a plecat acasa, Sam Smith a avut si hit dupa hit si a reusit performanta de a o ajunge din urma pe Taylor Swift in ceea ce priveste vanzarile albumului In the Lonely Hour. Piese ca Lay Me Down, I\’m Not the Only One sau Stay With Me au fost incluse in toate playlisturile si topurile anului, in heavy rotation. Cantaretul britanic a colaborat si cu Mary J Blige pentru albumul ei de studio, iar anul acesta il ascultam din nou alaturi de Disclosure cu piesa Omen.

Va place coverul lui Hozier? Pune in valoare piesa lui Sam Smith?

Citește în continuare

Hurts - Lights (videoclip nou)

Duo-ul britanic Hurts a lansat videolcipul piesei Lights, cel de-al doilea single de pe viitorul album.   Scurt-metrajul de 7 minute regizat de Dawn Shatford, cel cu care au lucrat…

Citeste mai mult