Skip to content

Human – Connected (videoclip nou)

Asa cum ne-a obisnuit la primul single, lansat in 2 variante – limba engleza si limba romana, proiectul Human lanseaza acum si varianta in limba engleza a celui de-al doilea single, Inimi Sincronizate.

 

Human ne invita intr-o calatorie magica unde inimile se sincronizeaza, poezia vizuala in care te lasi purtat de influentele jazz, blues, indie ale piesei Connected, care a fost compusa de catre aceeasi echipa de producatori care au compus si primele piese si nu s-au intalnit pana acum.

Videoclipul este regizat de catre SAN si a fost filmat pe litoralul Marii Negre.

Sa-ti sincronizezi inima cu cei pe care-i iubesti, e ideal! O piesa cu o identitate puternica, pe care o voi putea asculta si peste ani. A fost prima piesa care a fost compusa intr-o maniera mai neobisnuita, inregistrarea vocii s-a facut doar pe un beat fara armonie, dupa care am cautat acorduri la pian sa se potriveasca cu linia, ulterior a venit si solo-ul pe care l-am inregistrat din prima, l-am lasat natural si fara efecte, declara Human.

Cu un stil inedit si un sound dreamy, proiectul aduce in acelasi loc producatori si compozitori care nu s-au intalnit pana acum, dar care vorbesc aceeasi limba – muzica.

Human este o extensie a noastra, latura umana a fiecarui om. Intregul proiect va fi conturat prin melodii personale, fara a le integra intr-un stil muzical anume.

Cum vi se pare varianta in engleza pentru Inimi sincronizate?

Citește în continuare