Skip to content

Human – Inimi sincronizate (videoclip nou)

Dupa primul single, lansat in 2 variante Aripi de sticla/Radioactive (limba engleza si limba romana), care a adunat peste 4 milioane de vizualizari pe YouTube, proiectul Human lanseaza acum cel de-al doilea single – Inimi sincronizate.


 

Hai! Hai in calatoria magica unde inimile se sincronizeaza, poezia vizuala in care te lasi purtat de influentele jazz, blues, indie ale piesei. Videoclipul este regizat de catre SAN si a fost filmat pe litoralul Marii Negre.

 

Sa-ti sincronizezi inima cu cei pe care-i iubesti, e ideal! O piesa cu o identitate puternica, pe care o voi putea asculta si peste ani. A fost prima piesa care a fost compusa intr-o maniera mai neobisnuita, inregistrarea vocii s-a facut doar pe un beat fara armonie, dupa care am cautat acorduri la pian sa se potriveasca cu linia, ulterior a venit si solo-ul pe care l-am inregistrat din prima, l-am lasat natural si fara efecte, declara Human.  

Human e un proiect care aduce la un loc producatori si compozitor care nu s-au intalnit pana acum, dar care vorbesc acelasi limbaj muzical. Pana acum i-am ascultat cu Radioactive, dar ne promit si mai multe lansari in perioada urmatoare. 

Cum vi se pare piesa?

Citește în continuare

Comediile verii 2016

Cand ai ras sanatos ultima oara? Vara asta ai cel putin 6 motive s-o faci. Cu pofta. Vara avem chef de distractie mai mult ca oricand si nimic nu e…

Citeste mai mult