Skip to content

I give it a year – o comedie romantica promitatoare

N-am mai vorbit demult de comedii romantice, nu? Nu ca as avea ceva impotriva genului dar nu prea am avut material pentru asa ceva.

 

Primul lucru care mi-a atras atentia la comedia I give it a year a fost regizorul/scenaristul: Dan Mazer, adica nimeni altul decat scenaristul filmelor Borat si Bruno! Voi va puteti imagina cum arata o comedie romantica scrisa de acest om?

Cel de-al doilea trailer al filmului, aparut zilele acestea, chiar mi-a trezit curiozitatea. Protagonistii acestei comedii sunt Nat (Rose Byrne) si Josh (Rafe Spall), doi tineri foarte diferiti care pe langa faptul ca se iubesc nebuneste se mai si inteleg de minune. Asa ca e normal sa planuiasca urmatorul pas: nunta. Doar ca familia si prietenii, in loc sa-i incurajeze, incearca sa-i convinga ca mariajul lor nu are nicio sansa. Cei doi ignora toate sfaturile binevoitoare si se casatoresc. Dar imediat dupa aceea incep problemele. Josh este cautat de fosta lui prietena Chloe (Anna Faris) iar Nat e curtata de un client american atragator (Simon Baker).

Va reusi casnicia celor doi sa reziste mai mult de un an?

I give it a year va avea premiera pe 8 februarie, in UK si sunt sanse mari sa ajunga si pe la noi.

Distributia este formata din actorii Rose Byrne (Bridesmaids), Rafe Spall (Prometheus), Minnie Driver, Jason Flemyng, Olivia Colman si Jane Asher.

V-a trezit interesul? Alt film romantic ce va avea premiera in luna februarie este drama Safe Haven.

Citește în continuare