Skip to content

Ia parte la primul concurs online de talente. 10x Urban!

Urban.ro lanseaza primul concurs de talente online si vrea ca tu sa faci parte din juriu! 10x Urban e numele competitiei in urma careia se vor stabili artistii noi ce intra in promovare pe urban.ro.

 

Deoarece tinem la parerile cititorilor am decis ca juriul sa fie format de 10 dintre voi: 5 au fost deja alesi dintre comentatorii nostri fideli, iar 5 vor fi alesi in urma unui concurs pe care il lansam chiar astazi.

Daca vrei sa ai un cuvant de spus in legatura cu piesele ce urmeaza sa intre in mainstream-ul romanesc, asta e cea mai buna sansa de a schimba ceva! Alaturi de cei 10 cititori pe care ii vom avea la finalul concursului, din juriu vor face parte si doi membri ai echipei Urban.ro plus un artist roman (vom aduce altul de fiecare data).

Ce ar trebui sa faci? De doua ori pe luna iti vom trimite piesele impreuna cu un tabel de jurizare (asta presupune ca tu sa ai o adresa de gmail deoarece, pentru a fi cat mai simplu, ne vom folosi de Google Documents). Iti dam o saptamana la dispozitie pentru a le asculta si a trece observatiile in tabel apoi centralizam datele si in functie de rezultate, publicam.

Singurele lucruri pe care le dorim sunt seriozitate – sa raspunzi in timp util la formular si sa fii cat se poate de obiectiv. Iar ca sa ne convingem de obiectivitatea ta, iti dam un test:

Mai jos ai doua melodii. Scrie parerea ta despre una dintre ele. Poate include si comentarii legate de partea vizuala, de videoclip.

1. Daley – Alone Together ft. Marsha Ambrosius

2. Adam B & Dj. Frankie – Love Ya\’ (by Amsterdam Avenue)

Ce zici, vrei sa faci parte echipa 10x Urban? Asteptam raspunsul tau in comentarii pana pe 1 martie. Adresa de mail pe care o folosesti cand comentezi trebuie sa fie valida pentru ca te vom contacta acolo.

Citește în continuare