Skip to content

Implant pentru Refuz – lansare de clip

Joi 12 octombrie, Implant pentru Refuz si Fluturi pe Asfalt sunt protagonistele celui de-al doilea episod din noua serie BT Live @ Control, care isi propune sa aduca pe aceeasi scena o trupa consacrata si o trupa tanara, care sa preia stafeta.

Cu ocazia acestui concert, trupa Implant pentru Refuz va lansa videoclipul piesei “A singular call”, materialul video cu numarul 4 de pe albumul `Cartography`.

Open doors: 20.00 Intrare: 25 lei Biletele la concert vor fi disponibile in avans, online pehttps://eventbook.ro/music/bilete-bt-live-implant-pentru-refuz-fluturi-pe-asfalt-control-club, dar si in seara evenimentului, la intrarea in club.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existenta printr-un sunet mereu proaspat si versuri atent conectate la realitate. Cu o muzica pe deopotriva sensibilia si plina de energie, IPR scrie o poveste complexa in cultura muzicii contemporane din tara noastra, punand suflet in intreaga sa creatie si impartind puternice sentimente cu fanii sai.

Istoria trupei Implant Pentru Refuz a inceput in anul 1995, in Timisoara. Trupa a scos 8 albume, fiecare dintre ele reprezentand o treapta evolutiva, ce encripta fiecare reusita si fiecare esec intr-un nou sound, o noua directie, un nou postament pentru viitoarele creatii. In martie 2015, Implant Pentru Refuz au lansat cel de-al 7-lea album din cariera – Cartography, lansarea fiind urmata de un turneu national de promovare a albumului in douasprezece orase din tara. Toamna aceluiasi an a adus la lumina inca un LP, ce poarta numele ACUSTIC ([email protected]), un material nascut din inregistrarea performance-ului acustic din gradina de la Unirii5.

Componenta actuala a formatiei Implant Pentru Refuz ii reuneste pe Octavian Horvath – voce, Valentin Popescu – chitara, Razvan Nicov – chitara, Czifrak Stefan – chitara-bas, Alexandru Hera – tobe.

Implant Pentru Refuz au cantat in deschiderea unor proiecte internationale de mare renume precum: Korn, Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog, Kultur Shock.

Ca si ultimele clipurile pieselor “Nori de gand”, “Seven shades” si “Diluviu”, videoclipul piesei “A singular call”, care va fi lansat in club Control pe 12 octombrie, este realizat de Electronic Resistance. Clipul il are ca protagonist pe Flavius Cernescu, pe care trupa il descrie ca pe ”un supraom, care s-a catarat pe cele mai inalte constructii din Europa Centrala si de Est si odata ajuns in varf s-a plimbat cu monociclul pe marginile lor si a executat si alte acrobatii, ca si cand gravitatia n-ar exista deloc pentru el, ca si cand s-ar fi aflat pe o bordura din fata blocului.”

Fluturi Pe Asfalt s-au format in anul 2009 in Cluj Napoca, iar dupa o perioada de acomodare si cimentare a stilului, au debutat pe scena undeva la inceputul anului 2010.

Odata cu lansarea albumului de debut RECONSTITUIRE (2012), formatia s-a mentinut ca un secret bine pastrat in randul comunitatii underground din Romania.

La aproximativ trei ani dupa albumului „Reconstituire”, Fluturi pe Asfalt a scos la lumina un material discografic intitulat „Munti sub Mari”, Inregistrat in Studioul de Baza din Iasi alaturi de Vladimir Ivanov (BlueCat Studio/ Pinholes). Albumul „Munti sub Mari” contine 8 piese ce aduc diversitate in stilul grupului, pastrand insa elementele specifice spectrului post-rock/post-metal.

De-a lungul timpului, trupa clujeana a urcat pe scena alaturi de formatii consecrate in underground-ul autohton, dar si nume de pe scena internationala de post-rock si post-metal precum Gifts From Enola, Mental Architects sau Tides From Nebula.

 

Citește în continuare

Concertul Candy Dulfer s-a anulat

Organizatorii concertului saxofonistei Candy Dulfer, programat pentru data de 17 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, sunt nevoiti sa anunte anularea evenimentului. Pentru biletele achizitionate din reteaua Eventim (Germanos, Carturesti,…

Citeste mai mult