Skip to content

In culise la „Vocea Romaniei” (Poze)

Aseara am avut ocazia sa fim in culise la prima gala live a emisiunii Vocea Romaniei, difuzata de Pro TV. In cele ce urmeaza va vom povesti cum a fost acolo.

Seara de marti a inceput cu cantec, bineinteles, cei pantru membri ai juriului, Loredana Groza, Horia Brenciu, Marius Moga si Smiley interpretand piesa Mama mia a formatiei Abba, intr-o maniera proprie.

 

Gazda emisiunii a fost Pavel Bartos, care a fost in forma si a avut glume bune, menite sa destinda atmosfera tensionata de pe platou. Pavel a fost ajutat de cateva ori si de Roxana Ionescu, co-prezentatoarea sa.

In prima gala live de la Vocea Romaniei au intrat in concurs echipele lui Horia Brenciu si Smiley. Cei 10 concurenti au trebuit sa-i convinga atat pe cei din juriu, cat si pe cei de-acasa, care pentru prima data in aceasta emisiune si-au putut vota preferatii.

 

Dar hai sa vedem ce piese au cantat concurentii:

Echipa Smiley:

  • Marcel Lovin – Simply Red – If you don\’t know me by now;
  • Catalin Dobre – Blue – Brearthe easy;
  • Mihai Popistasu – Bruno Mars -Grenade ;
  • Anthony Icuagu – Jay Sean – Down;
  • Stefan Stan – Gary Moore – Still got the blues.

Echipa Brenciu:

  • Robert Patai – Gnarls Barkley – Crazy;
  • Cristina Vasiu – Beyonce – Single Ladies;
  • Iuliana Puschila – Katrina and the waves – Walking on sunshine;
  • Irina Tanase – Etta James – At last;
  • Daniel Max Dragomir – Spin Doctors – Two Princes.

Printre reprezentatiile celor 10 concurenti am avut parte si de un moment special, Rea Garvey, fostul solist al trupei Reamonn cantand in varianta acustica melodia Tonight.

 

Dupa ce au cantat toti concurentii, Pavel Bartos a dat semnalul de Start Vot, iar pe toata perioada pauzei (aprox 40 de minute cat au durat Stirile Pro TV), pulbicul si-a votat preferatii.

La revenirea in direct, Rea Garvey a cantat din nou, de aceasta data piesa aleasa fiind Can\’t Stand The Silence, primul single solo al cantaretului.

 

Astazi, Edi i-a luat un interviu lui Rea Garvey in care ne-a povestit despre viitorul sau album si de cariera sa solo. Mai multe detalii, in interviul care va fi publicat in curand.

Rea Garvey a fost bine primit de cei 700 de spectatori din platoul Vocea Romaniei, iar mie personal mi s-a parut foarte modest si cu bun simt.

Dupa ce a fost oprita votarea, Pavel Bartos a invitat pe scena componentii celor doua echipe pentru a stabili cine merge mai departe si cine paraseste concursul.

 

In urma voturilor telespectatorilor, cate doua persoane din fiecare echipa au fost salvate, iar din cei trei ramasi, fiecare antrenor trimitea la cantecul decisiv doi dintre ei.

Din echipa lui Horia Brenciu, Irina Tanase si Iuliana Puschila au fost cele mai votate de public si astfel s-au calificat in faza urmatoare a competitiei. Apoi a fost randul lui Horia sa aleaga, iar acesta a hotarat ca Daniel Max Dragomir sa mearga si el mai departe, condamnandu-i la duel pe Robert si Cristina.

 

Cei doi concurenti si-au cantat din nou piesele, iar cel care a reusit sa-l convinga pe Brenciu ca merita sa mearga mai departe a fost Robert Patai.

Pentru Cristina Vasiu cariera muzicala nu se opreste insa aici, Horia anuntand-o deja ca pe 23 si 24 martie vor concerta impreuna la Sala Palatului.

 

Emotii mari si pentru echipa lui Smiley, care a trebuit sa se desparta de unul din membrii.

In urma votului publicului, Stefan Stan si Catalin Dobre au mers automat mai departe, iar la cantecul decisiv au fost alesi sa se dueleze Mihai Popiscasu si Anthony Icuagu. Cel salvat de Smiley a fost Marcel Lovin.

Anthony Icuagu a reusit sa cante mult mai bine piesa sa la duel, reusind astfel sa-l convinga pe Smiley ca el merita sa mearga mai departe la Vocea Romaniei.

 

Mihai Popiscasu a parasit competitia, dar are mereu usa studioului lui Smiley deschisa si este foarte posibil sa mai auzim de el in perioada urmatoare.

Atmosfera din platoul emisiunii Vocea Romaniei este foarte faina, iar sonorizarea de exceptie ne-a facut sa ne simtim ca la un adevarat concert, nu ca la un concurs de talente. Se vede ca organizatorii si producatorii sunt profesionisti, iar pentru asta merita tot respectul.

 

Noi v-am tinut la curent cu ce s-a intamplat aseara pe pagina noastra de Facebook si pe twitter (unde principalul subiect de discutie a fost #vocearomaniei).

Saptamana viitoare urmeaza o noua gala live in care se vor confrunta concurentii echipelor lui Marius Moga si a Loredanei Groza. Noi abia asteptam. Voi?

Cum vi s-a parut prima gala live de la Vocea Romaniei? Aveti vreun concurent preferat?

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro

Citește în continuare

Poster: The Expendables 2

A aparut posterul de la The Expendables 2!   Presupun sa stiti deja ca toti greii filmelor de actiune s-au strans iar laolalta si se pregatesc sa dea o noua…

Citeste mai mult