Skip to content

In GRAND PIANO, Elijah Wood canta sau moare

A aparut trailerul unui thriller intens, cu o poveste care mi-a trezit curiozitatea. In GRAND PIANO, Elijah Woods are doar doua optiuni: Canta sau moare. 

 

Dupa ce ne-a aratat anul trecut ca are stofa de MANIAC, Elijah Wood revine anul asta intr-un thriller original numit GRAND PIANO.

Aici Elijah este Tom Selznick, unul dintre cei mai talentati pianisti ai generatiei sale, care are o problema ce ii distruge cariera: Are trac de scena si nu e in stare sa cante in fata publicului. Cand, dupa cativa ani buni, reuseste sa-si invinga teama si accepta sa apara iar in fata unui public la o gala, i se intampla ceva dezastruos: un necunoscut il ameninta ca daca greseste o singura nota, el si sotia lui vor fi ucisi.

Asa ca Tom trebuie sa cante impecabil dar in acalesi timp sa incerce sa dezlege misterul din spatele amenintarii, sa descoperea cine e agresorul, care este motivatia sa si mai ales cum poate iesi din aceasta situatie.

Acesta este trailerul:

Alaturi de Elijah mai apar John Cusack, Tasmin Egerton, Alex Winter s.a. iar filmul este regizat de spaniolul Eugenio Mira (Agnosia). Nu-i asa ca pare interesant?

Ati apucat sa-l vedeti pe Elijah in MANIAC?

Citește în continuare