Skip to content

Incepe Vocea Romaniei! Afla cand!

  • envelope icon

Vocea Romaniei, unul dintre cele mai apreciate talent-show-uri de la noi, se va intoarce in aceasta toamna cu cel de-al cincilea sezon. Fanii muzicii live si ai competitiilor de gen ii vor vedea din nou la pupitrul de jurati pe Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila. 

 

Noul sezon Vocea Romaniei va incepe vineri, 18 septembrie, la ora 20:30 cu auditiile pe nevazature, iar Pavel Bartos va fi in continuarea gazda showului. Preselectiile pentru editia din acest an au avut loc in cinci orase si au strans peste 2000 de doritori de a ajunge vedete. 

Cel de-al cincilea sezon Vocea Romaniei va fi unul incendiar! Incendiar, in primul rand din perspectiva concurentilor, care se vede ca si-au dorit sa participe si isi doresc cu ardoare sa castige acest trofeu numit Vocea Romaniei. In al doilea rand, din perspectiva antrenorilor, care sunt intr-o forma de zile mari – se vede ca si ei isi doresc foarte mult sa castige acest trofeu. In al treilea rand, din perspectiva set-up-ului, care, daca anul trecut ne-a surprins din toate punctele de vedere, anul acesta urca la un alt nivel. Si, nu in ultimul rand, sper, din perspectiva prezentatorului, care duce stilul vestimentar intr-o alta era. Acum, lasand gluma la o parte, s-a straduit si el sa fie intr-o forma de zile mari. Nu va spun despre cine este vorba, o sa va dati seama cand incepe Vocea Romaniei.”, spune Pavel despre noul sezon Vocea Romaniei.

Editia de anul trecut a concursului Vocea Romaniei a castigat-o Tiberiu Albu, concurent ajuns in echipa lui Tudor Chirila. Solistul VAMA s-a aflat pentru prima oara in postura de jurat intr-un talent show, dupa ce Horia Brenciu a plecat la X Factor, unde jurizeaza alaturi de Delia si Stefan Banica Jr. 

Asteptati sa vedeti ce pregateste noul sezon Vocea Romaniei? 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *