Skip to content

Indrazneala si stralucire la BET Awards 2016

BET Awards 2016, ceremonia anuala care onoreaza cele mai importante nume afro-americane si ale altor minoritati din showbiz-ul de peste Ocean, Black Entertainement Television, a avut loc aseara la Los Angeles.

Pe covorul rosu de la Microsoft Theatre, acolo unde a avut loc show-ul si ceremonia de premiere, au defilat o sumedenie de staruri. Acestea au afisat niste look-uri excelente, atat indraznete si experimentale, cat si clasice, cu o nota de eleganta contemporana. Cel mai mult au iesit in evidenta vedetele care au iesit cu totul din obisnuit, afisand tinute desprinse din schitele futuriste ale unor designeri curajosi.

S-au remarcat printre starurile de renume din domeniul muzicii si al filmului prezente Toni Braxton, Alicia Keys, Gabrielle Union, Janelle Monae, Mya, Jennifer Hudson, Akon, Jesse Williams, Samuel L. Jackson, Andra Day, Tia Mowry, Tracee Ellis Ross, Mayte Garcia Karrueche Tran, Jermaine Dupri, Fantasia Barrino, Tisha Campbell-Martin sau Meagan Good.

Vedetele au mers pe mana unor branduri Marc Jacobs, Thierry Mugler, Christian Louboutin Roberto Cavalli sau chiar Lorena Sarbu, iar rezultatul a fost pe masura.

Care a fost tinuta preferata de la BET Awards 2016?

 

Citește în continuare