Skip to content

Inna a cantat OK pe un acoperis din Bucuresti

  • envelope icon

Inna s-a mutat pe un acoperis din Bucuresti. Artista continua seria cantarilor filmate pe acoperis cu o versiune cu trupa a unei piese lansate in primavara acestui an – OK.

 

Inna a devenit motiv de mandrie nationala, nu numai datorita faptului ca piesele ei au trecut granitele si au incojurat Pamantul ci pentru ca are o personalitate deosebit, e modesta si nu a uitat de unde a plecat.

Dupa ce a inceput seria Rock the roof cu niste inregistrari romantice pe un acoperis din Paris si a continuat intr-un peisaj urban in Mexic, INNA s-a urcat langa o cladire de langa Casa Poporului din Bucuresti, unul din simbolurile romanesti cele mai cunoscute in lume.

Mai jos aveti interpretarea piesei OK intr-o varianta care mie imi pare mult mai frumoasa decat melodia originala. Bineinteles ca ii are alaturi de baietii de la The Marker iar bonusul vine cu o cantareata blonda care face backing vocals. PLAY!

Daca va place clipul de mai sus, cu siguranta va intereseaza si inregistrarile din Rock the Roof din Mexic unde a cantat pe rand, single-urile WOW si Un Momento. Iar daca vreti sa auziti piesa OK in varianta originala – ascultati AICI –  a fost produsa de Play&Win, bineinteles.

Ce ne place la INNA cel mai mult e faptul ca a inteles era in care online-ul conduce industria muzicala si fanii nu au rabdare sa astepte jumatate de an pentru un o piesa sau o inregistrare noua asa ca lanseaza single dupa single, clip dupa clip si face tot felul de filmari speciale.

Voua ce va place la INNA? Ce ziceti de inregistrarea de mai sus? Ce piese credeti ca mai urmeaza in Rock the Roof – Bucharest?

  • envelope icon

Taguri:

, , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *