Skip to content

Inna, concert in fata a 400 000 de fani!

Muzica INNEI este cunoscuta in toata lumea, iar fanii vin la concertele artistei pentru a se bucura de cele mai de succes piese ale ei, cu sute de milioane de vizualizari pe YouTube.

De curand, INNA a sustinut un concert in Izmir, in Turcia, la care a participat un numar record de persoane: 400 000 de fani veniti sa o vada live pe artista lor preferata.

A fost unul dintre cele mai frumoase concerte, o experienta intensa. Este impresionant sa vezi atatia oameni la un loc, cantand si bucurandu-se de muzica. Inca o data pot spune din tot sufletul ca sunt fericita ca sunt artist si ca pot aduce bucurie in vietile oamenilor prin muzica”, a spus INNA.

 

Cele doua single-uri lansate de INNA anul acesta “Gimme Gimme” si “Ruleta” au deja peste 100 000 000 de vizualizari fiecare. Gimme Gimme a ajuns la 100 000 000 de vizualizari in 8 luni de la lansare, in timp ce “Ruleta” are deja 105 000 000 de vizualizari in doar 4 luni. Ruleta feat. Erik este prezenta in topurile din Mexic, Spania, Turcia, Serbia, Romania, Kazakhstan, Moldova, Ucraina.

De-a lungul carierei sale de pana acum, INNA a sustinut peste 750 de concerte in intreaga lume: Mexic, Statele Unite ale Americii, in Europa, Japonia, Chile. Artista are si un fanbase impresionant si in social media: pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai multi decat numarul de utilizatori de Facebook din Romania), pe Twitter peste 1.4 milioane de followers si 1.7 milioane de followers pe Instagram.

Ce ziceti de succesul Innei in Turcia?

Citește în continuare