Skip to content

Inna – Live @ Garajul Europa FM (poze, video, recenzie)

  • envelope icon

Seria concertelor speciale din garajul Europa FM a continuat aseara cu un recital sustinut de INNA. Cantareata care a devenit in ultimii ani cel mai popular artist roman din lume, a facut un show live acompaniata de prietenii sai de la The Marker.

Prima piesa din concert a fost Oare – de altfel, este prima si singura ei piesa in romana. A urmat o interventie despre cum a trecut de la pop la dance si apoi a inceput cover-ul dupa Adele pentru Someone like You. Publicul, desi nu era numar foarte mare pentru ca nu e un loc pentru concerte, a reactionat foarte bine. Mai jos aveti filmarea postata pe contul de YouTube al Innei cu un medley din cateva piese.

Inna a continuat cu Grenade a lui Bruno Mars iar dupa a fost un moment publicitar: s-a vorbit de Nexus si de un pachet nou de sunete printre care este si un sequencer dupa piesa Hot. Un alt lucru interesant pe care l-am aflat  ar fi faptul ca Hot a fost lansata la Request 629, la Vibe FM (Vibe, Radio 21 si Europa FM fac parte din acelasi trust media).

Cantareata a glumit cu faptul ca prima data cand a auzit Hot la Play & Win in studio a zis ca ea nu va canta Fly like you… insa baietii au convins-o sa aiba incredere in ei si iata ca a devenit hit international.

Showul a continuat cu Amazing si Sun is up dupa care am auzit niste experiente pe care le-a avut in concerte.  Intre timp, baietii de la The Marker au fost intrebati cum este Inna iar raspunsul lor a fost foarte cool. Cool, nu?

A urmat Sa nu-mi iei niciodata dragostea – cover dupa Holograf – a gresit putin cuvintele dar a trecut toata lumea cu vederea mai ales ca dupa ce a terminat si-a cerut scuze ca s-a incurcat. Inna a declarat  ca isi doreste sa il intalneasca pe Dan Bitman, este solistul ei preferat.

The Marker – If you didn\’t love me in interpretarea Innei – piesa care a castigat Cerbul de Argint. Baietii au anuntat ca in curand urmeaza ceva foarte tare din partea lor si ar trebui sa intram pe siteul lor in curand.

Recitalul s-a incheiat cu cel mai nou single, Club rocker – a fost prima data cand l-a cantat in varianta unplugged si toata lumea a aplaudat-o. Dupa concert au sarit toti pe ea pentru poze.

Ca si alte concerte din garajul Europa FM, cel sustinut de Inna a fost un succes. In curand veti auzi si albumul I Am The Club Rocker care va fi lansat in toata Europa, simultan.

Mai jos pozele realizate de colegul Bimus. Ati ascultat concertul la radio? Ce parere aveti de inregistrare?

Aici puteti vedea recenzie si poze de la aparitia Loredanei la Europa FM.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *