Skip to content

Inna sarbatoreste 5 milioane de fani pe Facebook cu WOW live

Inna a reusit un nou record: a strans 5 milioane de fani pe Facebook. Cifra e cu atat mai importanta cu cat numarul total al romanilor aflati pe reteaua sociala e de 4.4 milioane. Pentru a sarbatori alaturi de fanii sai, Inna le ofera piesa Wow in varianta live, care suna foarte bine.

Inna se pregateste si de lansarea oficiala a videoclipului Wow, care va avea loc intr-o luna. Materialul video a fost regizat de Edward Aninaru si a fost filmat in luna ianuarie la noi in tara. Cantareata nu sta deloc si se pregateste de filmarea unui nou clip in Costa Rica si apoi ia drumul Mexicului pentru un turneu care se anunta deja ca avand vanzari uriase, pentru ca Inna are un fan base foarte puternic acolo.

Aninaru si Inna nu sunt la prima colaborare, ei au la activ peste 50 de shootinguri impreuna, iar despre acest videoclip Inna a declarat:

Mi-a placut la nebunie propunerea lui, a fost o abordare indrazneata cu multe personaje, decoruri complexe pentru care s-a muncit mult. Inca se lucreaza intens pentru acest videoclip si sper ca rezultatul sa fie pe masura. Abia astept sa vedeti si voi ce a iesit. Edward este mai mult decat un colaborator/fotograf, este un bun prieten si unul dintre cei mai cool oameni pe care ii cunosc. Ne distram teribil la fiecare sedinta foto.

Dupa cum probabil va amintiti Inna isi cauta instrumentisti in urma cu ceva timp, se pare ca i-a gasit si s-au pus pe treaba, e de apreciat ca vrea sa cante cu formatie, sa arate ca poate tine un show live.

Recent Inna a lansat o piesa special pentru piata sud-americana, Caliente, pe care o puteti reasculta aici. A incercat si un remix pentru Ai Se Eu Te Pego, dar nu prea i-a iesit, varianta brazilianului, si aceea o reinterpretare, este mult mai buna.

Ce ziceti de recordul Innei? Dar de inregistrarea pentru Wow?

Citește în continuare