Skip to content

Interviu: Andreea Balan pentru Urban.Ro

Andreea Balan a creat o multime de controverse cu noul videoclip – Like a Bunny! Clipul nu a lasat pe nimeni indiferent asa ca am vrut aflam parerea Andreei in legatura cu reactiile publicului.

 

Ultima oara cand am stat de vorba cu Andreea Balan intr-un interviu pentru Urban.ro a fost in urma cu aproape un an dupa lansarea singleului Crazy About You. Vara asta, daca vorbeai despre Andreea, ziceai imediat Like a Bunny.

Coperta single-ului, melodia cu tot cu versuri si videoclipul au fost promovate mai… sexy. Nu stiu cum vedeti voi niste iepurasi in varianta umana insa eu nu mi-i imaginez altfel decat foarte sexy!

Unii oameni sunt mai pudici asa ca reactiile la vederea videoclipului nu au intarziat sa apara: clipul a fost cenzurat iar oamenii s-au impartit in doua tabere: cei carora le place si cei carora nu le place! Nimeni nu a ramas indiferent.

Andreea ne-a surprins si de data asta si, in mijlocul interviului, si-a pus urechile de iepuras!

Vedeti mai jos interviul filmat de Bimus!

Videoclipul Like a Bunny a fost lansat in premiera pe Urban.ro si a strans o multime de reactii si vizualizari! Artista a lansat ieri The Bunny Show, un show pentru cluburi conceput in jurul acestui single.

In week-end, Andreea Balan va urca pe scena Romanian Music Awards 2011 asa cum ati aflat prima oara de la noi! Ne dati un LIKE sa ajungem pe scena cu ea?

PS: AICI gasiti interviul de anul trecut cu Andreea!

Citește în continuare