Skip to content

Interviu cu Akon (video)

Akon a facut o scurta vizita in Romania insa am reusit sa ii punem cateva intrebari despre noul album si despre cei 10 ani pe care ii sarbatoreste in industrie.

 

Akon a vizitat din nou Romania –  a mai cantat in Mamaia la Orange Summer Party. Artistul reprezentat  de Universal Music Romania a avut un show programat in club LYO insa a organizat o mica conferinta de presa.

Jurnalistii s-au grabit sa-l intrebe tot felul de lucruri incomode precum: care este mancarea romaneasca preferata? sau ce parere are de viata de noapte din Romania?. Evident, nu a putut sa raspunda deoarece a avut o singura vizita de o zi pana acum. In timpul vizitei sale, Akon a primit si un tricou cu numele sau din partea fotbalistului Ndoye.

Am fost curiosi sa aflam cum vede cei 10 ani pe care i-a parcurs in industria muzicala devenind unul dintre cei mai de succes artisti urbani. L-am intrebat si de albumul Stadium si de scolile si spitalele pe care le construieste in Africa prin fundatia sa. PLAY!

Recent, Akon a lansat videoclipul Play Hard alaturi de David Guetta si Ne-Yo. Pe langa asta, in aceasta primavara a mai avut Let it go, o colaborare cu Wiz Khalifa ilustrata printr-un clip in care cei doi artisti sunt naratori ai unei povesti triste a unui sportiv.

Stiati ca numarul colaborarilor oficiale lansate de Akon pana acum au depasit cifra 390? A tinut sa mentioneze ca nu a lucrat cu niciun artist roman pana acum desi noi am auzit Criminal Minded, cu Drei Ros.

Ii dam un LIKE lui Akon pentru relaxarea cu care a ocolit intrebarile deranjante?

Citește în continuare