Skip to content

Interviu cu Elena Gheorghe (video)

Elena Gheorghe a primit reactii foarte bune cu videoclipul Ecou asa ca am vrut sa aflam, in detalii, povestea acestui single si clip, plus multe alte lucruri despre cariera artistei.

A inceput in trupa Mandinga cu muzica latino, a continuat alaturi de Laurentiu Duta care i-a compus hit dupa hit, atingand succesul international cu piese dance dar si cu showul Eurovision iar astazi a inteles care este locul ei in industria muzicala. 

Ecou este, fara indoiala, cel mai frumos videoclip lansat de Elena Gheorghe pana acum. Chiar daca unora nu le-a placut povestea, imaginea, styling-ul si locurile alese au fost deosebite si puse in evidenta asa cum meritau de regizorul Dan Petcan si echipa sa.

Mai jos aveti un interviu cu Elena pe care l-am facut recent la lansarea unor produse ale unui brand care apare si in noul clip al solistei. Am vorbit si despre echipa ei, despre succesul din alte tari, despre urmatorul album si multe altele. 

Vezi AICI videoclipul Ecou, a fost lansat pe Urban.ro in urma cu aproape trei saptamani si a strans peste un milion de vizualizari pana acum iar piesa se aude peste tot la radio. 

Ce parere aveti de transformarea Elenei de la inceputuri pana acum? Ar merita sa trecem in revista toate lucrurile astea intr-un material Then&Now, nu-i asa?

Citește în continuare