Skip to content

Interviu exclusiv cu Natalia Kills (video)

Natalia Kills ne-a uimit, vorbind despre copilaria ei, despre cum a fost arestata si cum a dat foc casei in care locuia in timp ce era inauntru. Toate astea intr-un interviu exclusiv de 9 minute.

Natalia Kills este unul dintre artistii pe care ii consider autentici si cool si m-am bucurat foarte tare sa o intalnesc si sa ii iau acest interviu. Nu ma pot numi fanul ei insa cred ca a ridicat nivelul pentru dark-pop si a perfectionat ceva inceput de Marina and the Diamonds, Lady Gaga pe primul album sau Britney Spears pe Blackout. 

Stiam ca Natalia are niste povesti frumoase asa ca mi-am dorit sa le ascult iar Universal Music Romania a facut posibila aceasta intalnire, inaintea primului concert sustinut de protejata lui will.i.am in clubul BOA din Bucuresti.

Miss Kills are o personalitate destul de marcanta, cu accente dramatice, destul de normale pentru cineva care a studiat scoala de teatru. Va invit sa aflati mai multe despre ea si despre noul ei album ce va fi lansat in curand – Trouble!

Este una dintre cele mai interesante si dezvaluitoare intalniri pe care le-am avut pana acum. Niciun artist nu a intrat atat de personal in viata sa si nu a avut limite. Pana la urma, arta presupune sa nu ai limite si sa nu consideri ca ceea ce faci e arta ci sa ii lasi pe altii sa aprecieze asta si sa puna etichetele astea.

Inafara de single-ul Mirrors pe care probabil il stiti deja, Natalia este cunoscuta si pentru colaborarea cu will.i.am pentru Free. Artista britanica a devenit cunoscuta pe scena londoneza prin muzica rap si ne-a dezvaluit ca noul material va include influente mai urbane, mai back to basics, inapoi la inceputurile sale in muzica. 

Noul album Natalia Kills se numeste simplu Trouble, va fi dark-pop cu influente si accente puternice de hip-hop si nu avea beat-uri dance, asa cum s-ar astepta unii. Eu abia astept sa il ascult. 

Merita Natalia Kills un LIKE pentru sinceritate si deschidere?

Citește în continuare