Skip to content

INTERVIU George: femeile care ma inspira in viata!

  • envelope icon
O discutie intima cu George ne-a dezvaluit lista femeilor care-l inspira pe artist in tot ceea ce face
 
 
Scena muzicii pop, televiziunea sau spectacolele de opereta sunt cateva dintre obiectivele atinse cu succes de George (cunoscut ca Jorge) in cariera sa muzicala de mai bine de 10 ani. Iar cel mai nou single si videoclip, despre care am povestit in detaliu aici, nu fac decat sa confirme talentul sau.
 

 
Curiosi ce personalitati feminine ii dau energia si inspiratia, l-am rugat pe George să se destăinuie, în exclusivitate pentru urban.ro
 

 
1. Cea mai mare motivatie sunt fetele noastre. Ma inspira sa fac lucruri pe care in mod normal nu le-as face. Sunt Universul meu. 
 
2. Sotia mea. Ma inspira prin felul ei de a oferi iubire neconditionata si prin fiecare gest pe care il face. Din punct de vedere profesional este un exemplu de la care invat zi de zi. 
 
3. Mama. Ma inspira prin corectitudine, coloana vertebrala si prin faptul ca e foarte cerebrala in momente cheie. 
 
4. Camelia Sucu. Diversitatea activitatilor si seriozitatea cu care dezvolta business-uri in Romania ma inspira foarte mult. E un adevarat brand.
 
5. Anda Adam, Lora si Andreea Balan. Sunt un exemplu de perseverenta si munca. Ma inspira prin dedicarea lor fata de cariera profesionala. Tot timpul vor sa surprinda publicul cu ceva si muncesc foarte mult.
 

 

  • envelope icon

Taguri:

, ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *