Skip to content

Interviu Simplu si Alex Velea – piesa Convict, filmul NASA

Colegul Bimus a filmat zilele trecute un interviu video cu Smiley, colegii sai de la Simplu si Alex Velea. Locul filmarii a fost sala lor de repetitii iar artistii HaHaHa Production ne-au vorbit despre piesa Convict pe care o interpreteaza impreuna si despre filmul NASA (The Godmother) .

Pe alta parte, avem noutati legate de Smiley si de o posibila cariera internationala. Piesa Love Is For Free a fost licentiata prin intermediul Cat Music la Sony Music, una din primele doua case de discuri la nivel mondial.

Contractul a fost semnat zilele trecute de Dan Popi cu Vincent Birbes, directorul artistic al filialei Sony Music din Paris. Cu aceasta ocazie, Smiley i-a prezentat lui Vincent si alte productii ce ii apartin, printre care Radio Killer si Alex Velea, proiecte ce se bucura deja de succes in Franta.

Multumesc tuturor oamenilor care ne asculta si ne promoveaza, impreuna cu voi simtim ca am dus muzica romaneasca la un alt nivel. Ne dorim sa credeti in continuare in muzica, in dragoste si in noi.„, declara Smiley.

Smiley a mai avut proiecte pe plan international, in postura de producator. El a colaborat cu cantareata italiana In-Grid si rapperul american Sway. Cum Parisul este orasul indragostitilor, artistul a profitat de ocazie si a plecat insotit si de iubita sa, Laura Cosoi.

Mai jos aveti coperta single-ului Love Is For Free, o poza cu Smiley si Laura si interviul video cu toata gasca lui. In poza de sus ii aveti pe Smiley si Dan Popi in Paris. :)) Enjoy!

Video: Valentin-Narcis Sturzu pentru Monden.info

Citește în continuare