Skip to content

Interviu & videochat BITZA @ eOk

Bitza, unul dintre artistii mei favoriti din Romania, a batut aseara recordul la lume prezenta pe videochatul eOk! Si nu este vorba de o diferenta mica, ci de un numar dublu de vizitatori 😀 100 de oameni au fost prezenti simultan la videochat, intre 9 si 10 seara, ca sa afle noutati despre cel mai tare artist de urban soul din Romania (si peste 300 de oameni in total).

A fost extrem de deschis la intrebari, nu a ocolit niciuna (ma rog, cel putin a incercat… asta deoarece curgeau incontinuu!), a vorbit despre al 4lea album din cariera sa care va fi lansat curand, despre noul sau videoclip care va aparea saptamana viitoare pe Internet, despre promovare online, despre ce mai fac alti artisti de hip-hop, dar si despre perioada Ro-Mania!

Ne-a povestit printre altele ca a incheiat colaborarea cu casa de discuri Roton pentru cel de-al 4lea album, si ca de acum inainte se va axa pe promovare online. Deja a lansat primele 2 single-uri de pe noul album online („Din bara in bara” – la care va scoate saptamana viitoare noul videoclip , respectiv „Sange Bolnav” – un featuring cu Adi Despot de la Vita De Vie).

Sincer, sunt foarte impresionata de faptul ca un artist de hip-hop a reusit sa stranga cei mai multi oameni prezenti vreodata la videochaturile eOk! Am avut cate 2 videochaturi in fiecare saptamana din aceasta vara, si vom continua in acelasi ritm si in continuare. Urmeaza Emil Lassaria (dj-ul din spatele succesului de club „Balada 2008” vine luni), Dj Sava (joia viitoare! unul dintre cei mai vechi dj romani, autorul hiturilor „Sunshine” & „Reason”, feat Connect-R), Fly Project (sunt sigura ca Tudor si Dan au foarte multe sa va povesteasca 🙂 ), Andreea Balan, Cristina Rus, Grasu XXL, Zale… si multi altii! Va voi anunta aici din timp, stati linistiti 🙂

Interviul pe care i l-a luat Sanziana lui Bitza inaintea videochatului:

Inregistrarea videochatului o gasiti pe contul lui Bitza oficial de eOk.ro .

Citește în continuare