Skip to content

Irina Rimes in concert la Hard Rock Cafe

Daca iti place Irina Rimes si vrei sa o vezi intr-un concert special in perioada urmatoare, nu-ti face alte planuri pentru miercuri, 10 octombrie 2018, incepand cu orele 21.30.

Noua jurata de la Vocea Romaniei va concerta atunci la Hard Rock Café, in Bucuresti, intr-un eveniment organizat de BestMusic Live Concerts.

Biletele pot fi cumparate din reteaua iabilet.ro, iar costul acestora este de 60 lei (acces general, loc la masa, in sala) sau 44 lei (fara loc, in fata scenei, pe ringul de dans).

Nascuta in Republica Moldova, artista in varsta de 26 de ani a devenit rapid cunoscuta dupa lansarea single-ului “Visele”. A urmat apoi Trilogia Irinei (trei piese de dragoste), dar si primul ei album, “Despre El”. La toate acestea s-au adaugat si colaborari de succes cu Vunk, DJ Sava, Guess Who si Killa Fonic. Irina a cucerit nu doar prin vocea sa speciala, ci si prin talentul de compozitor, ea scriind piese pentru alti artisti celebri de la noi printre care Inna, Andra, Alina Eremia, Raluka sau Antonia.

In concertul de la Hard Rock Café, Irina va canta piesele ei cele mai cunoscute de pe albumul din 2017, “Despe el”, dar si single-uri ceva mai noi, asa ca ia-ti bilet si petrece o seara frumoasa in compania prietenilor si a unei artiste pe val in acest moment.
 

Citește în continuare