Skip to content

Iris alaturi de Trooper la show-ul de la Arenele Romane

  • envelope icon

Legendara trupa Iris va canta alaturi de Trooper in concertul de pe 4 noiembrie de la Arenele Romane. Pe langa Iris, debutantii de la Iron Cross se adauga pe afis langa trupe de referinta ale rock-ului autohton deja anunatate: Taine, Altar, Gothic, C.A.S.H. si Chrom Dioxid.

Artistii promit fanilor muzicii rock un show complet, autentic. Biletele se afla deja in vanzare in reteaua iabilet.ro Trooper este pentru noi sinonim cu prietenie, cu sinceritate si spirit rock. Era firesc ca Iris sa raspunda prezent la chemarea lor si, ca de fiecare data, va fi o bucurie sa fim pe scena alaturi de ei. Si tu esti Trooper, si tu esti Iris, fii alaturi de noi! spune Cristi Minculescu.

Pentru mine exista si va exista intotdeauna un singur Iris si din el fac parte Cristi Minculescu si Valter Popa si Doru Borobeica, coloana sonora a unei parti uriase din vietile noastre. Nu stiu cum arata scena asta muzicala daca in ultimii 40 de ani nu ar fi existat Iris. Suntem extrem de fericiti ca Valter, Cristi si Boro au acceptat invitatia noastra. Inseamna enorm! raspunde solistul Trooper cu admiratie si recunostinta. Visul meu, atunci cand am pornit trupa asta, acum 22 de ani, era sa cantam cu Iris si cu Iron Maiden, ambele s-au implinit, iar fiecare reintalnire nu e decat senzationala, de fiecare data cand se intampla. Am mers prima oara cu Iris intr-un turneu in 2005. Oamenii astia au un loc special in sufletele noastre. Tin minte prima intalnire cu Cristi Minculescu. Fata in fata. Teatrul de vara din Targoviste, 1997. Nu am putut sa scot niciun cuvant. isi reaminteste cu drag Alin Dinca.

Newcomerii de la Iron Cross au ajuns pe afisul concertului din noiembrie in urma unui concurs organizat de Trooper, unde mai multe trupe la inceput de drum s-au inscris pentru marele premiu: primul concert de amploare din cariera lor. Ascultatorii Trooper au votat pe Facebook preferatii, iar Iron Cross au iesti invingatori. Iron Cross sunt o trupa tanara. Ii stim de cand s-au infiintat. Mari muzicieni acolo. In frunte cu Cerbu. Desi este doar un copil, acest om canta printre altele si cu Phoenix., declara Coiotu\’. Coiotu\’: Ne place ca la fiecare sarbatoare Trooper sa avem alaturi de noi prieteni buni! Asa ca i-am sunat pe unii dintre prietenii nostri buni si ce sa vezi? Scandalul din 4 noiembrie o sa fie unul lung si incarcat de emotie!

In cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley si a urcat pe scena alaturi de trupe de renume ale genului muzica precum Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP si multi altii.

Biletele pentru concertul din 4 noiembrie de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Pentru reintalnirea cu Trooper din 4 noiembrie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:
– 50 de lei intrare general;
– 70 de lei in ziua spectacolului;

 

  • envelope icon

Taguri:

, ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *