Skip to content

Jake Gyllenhaal este protagonistul campaniei de ochelari Prada Linea Rossa. Actorul are 10 filme si seriale in lucru in acest moment. Printre ele se numara „Francis and the Godfather”, un film despre cum a fost facuta seria „Nasul”.

Prada isi continua relatia cu Jake Gyllenhaal pentru campania de primavara-vara 2023. Casa de moda italiana l-a ales pe actorul american pentru a fi imaginea colectiei de ochelari Prada Linea Rossa. 

Campania a fost fotografiata de artistul Norbert Schoerner avand in fundal peisaje urbane si naturale menite sa ilustreze atat frumusetea actorului dar si ochelarii cu lentile inovatoare.

Gyllenhaal a pozat purtand modele din gama Prada Impavid care este inspirata de sportivi de inalta performanta. 

„Sunt onorat sa fac din nou parte din familia Prada, colaborand cu incredibilul Norbert Schoerner pentru campania de ochelari Prada Linea Rossa 2023. Iubesc echipa Prada. Sunt artisti si colaboratori minunati, ne-am simtit minunat lucrand impreuna la aceasta campanie. Mereu fideli frumusetii brandului, noii ochelari Prada Linea Rossa sunt incredibil de bine conceputi si realizati cu maiestrie.”, a declarat Gyllenhaal intr-un comunicat de presa remis de Prada.

Colectia Prada Linea Rossa include 25 de modele de ochelari de soare si rame pentru ochelari de vedere, in culori si stiluri diferite, cu un designer dinamic, majoritatea sunt ochelari sport sau casual de dimensiuni destul de mari, meniti sa acopere ochii in timpul activitatilor sportive. Lentilele utilizate se numesc Tuning si imbunatatesc contrastul culorilor in mediul sportiv.

Actorul nominalizat la Oscar pentru rolul din Brokeback Mountain a devenit ambasador al brandului Prada in 2021 cand a promovat parfumul masculin Prada Luna Rossa Ocean. 

Anul acesta, Gyllenhaal a devenit si imaginea brandului Ginori 1735, aparand intr-o campanie publicitara care promoveaza portelanuri de lux. Actorul este primul ambasador din Hollywood al brandului.

Despre colaborarea cu Prada, Gyllenhaal declara in 2021 pentru WWD ca „Sunt sofisticati, dar si avangardisti. Ei imping limitele, nu numai in ceea ce priveste stilul si moda, ci si din punct de vedere tehnologic. Sunt mereu in fruntea tehnologiei, imbinand atat arta, cat si stiinta, ceea ce pentru mine este apogeul la care se creeaza lucruri minunate. Aducerea laolalta a modei si a tehnologiei creeaza noi idei, noi posibilitati si progres.”

Devenit cunoscut pentru filme de autor, cariera Gyllenhaal intrase intr-un con de umbra cand a fost distribuit in filmul Marvel, Spider-Man: Far From Home. Ulterior, actorul s-a bucurat de succes si in teatru si a revenit in atentia agentilor de casting din Hollywood. 

In momentul de fata, Gyllenhaal este unul dintre cei mai cautati actori din Hollywood fiind distribuit in prezent in 10 proiecte care urmeaza sa fie lansate. In perioada urmatoare va juca atat in filme cat si in seriale.

Dupa ce a aparut anul trecut in „Ambulance”, se pregateste sa filmeze serialul „The Son” regizat de Denis Villeneuve. Anterior, s-au intalnit pe platourile „Prisoners”.

Va mai juca in „The Division”, „Rio”, „The Anarchists vs ISIS”, „Snow Blind”, „Lake Success”, „Finest Kind” dar si in urmatorul film de actiune regizat de Guy Ritchie. In curand il veti vedea in „Road House”, un remake al lungmetrajului horror cu acelasi titlu din 1989. Filmul este regizat de Doug Liman si a fost filmat deja, se afla in stadiul de post-productie.

Va aparea si in „Francis and the Godfather”, un film despre cum a fost facuta seria „Nasul” in care va juca rolul lui Robert Evans, directorul studiourilor Paramount care i-a facut multe zile grele lui Coppola.

Citește în continuare