Skip to content

Jared Leto este JOKER in SUICIDE SQUAD

 Vesti bune pentru fanii filmelor cu supereroi, dar mai ales pentru fanii lui JARED LETO. Ceea ce era pana acum un simplu zvon, a devenit stire: JARED LETO va intra in pielea unuia dintre cei mai versatili antieroi din universul benzilor desenate –  JOKER!

Solistul trupei 30 seconds to Mars isi imparte timpul intre studioul de inregistrari, concerte si plaotul de filmare si, cel putin pana acum, exceleaza in tot ce face, asa ca avem asteptari mari de la acest rol. Mai ales ca ultimul Joker a ramas in memoria publicului, fiind interpretat de Heath Ledger in filmul lui Christopher Nolan, The Dark Knight. Cel mai recent film in care a jucat Jared este The Dallas Buyer Club, care i-a adus un premiu Oscar pentru rol secundar.

Inspirat din universul beznilor desenate ale DC Comics, SUICIDE SQUAD va avea premiera tocmai in 2016 si va fi regizat de David Ayer, cel care ne-a impresionat anul asta cu unul dintre cele mai bune filme despre razboi din ultimii ani – FURY. Cat despre subiect, e vorba de gasca de antieroi, ai caror membri sunt angajati de catre guvernul Statelor Unite sa preia cele mai dificile misiuni. Asa ca dupa ce au facut o multime de rautati, Joker, Harley Quinn, Deadshot si restul gastii vor incerca sa-si spele pacatele riscandu-si viata pentru omenire.

In afara de Jared Leto distributia mai este formata din nume mari precum Will Smith (Deadshot), Tom Hardy (Rick Flag), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney ( Boomerang), Cara Delevinge (Enchantress). Se zvoneste de asemenea ca Jesse Eisenberg va fi Lex Luthor, dar deocamdata nu avem confirmarea clara.

Vi se pare potivita alegerea lui Jared Leto? Ati fost la concertul din Romania? Atunci inseamna ca pozele astea va sunt cunoscute…

Citește în continuare