Skip to content

Jazz in the city @ Sala Palatului

Bright Light aduce pe scena Salii Palatului cei mai importanti interpreti de jazz in cadrul unui concert special Jazz in the City, care marcheaza revenirea pe scena romaneasca a artistului Damian Draghici, eveniment desfasurat in cadrul Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical „Viata e frumoasa”, editia a III-a, organizat de Teatrul de Opereta Ion Dacian.

Damian Draghici si prietenii sai, printre care Diane Schuur si Eddie Daniels, unii dintre cei mai mari muzicieni ai lumii, va asteapta pe 12 noiembrie, orele 20.00, la Sala Palatului, la premiera noului proiect Jazz in the City, ce poarta semnatura Damian Draghici! Damian Draghici nu mai are nevoie de nicio prezentare, este un artist complet care merita admirat pe scena! Diane Schuur – vocalista si pianista eclectica, este un vechi discipol al Dinah Washington cat si a altor cantareti legendari de jazz din anii ’40 si anii ’50. Cu o cariera de aproape trei decenii, doua premii Grammy si trei nominalizari, Diane Schuur a explorat fiecare colt al peisajului american muzical de la sfarsitul secolului 20. Eddie Daniels – castigator a numeroase premii si nominalizari Grammy, Eddie Daniels a revolutionat lumea jazz-ului si a muzicii clasice cu clarinetul sau. Este genul de muzician rar intalnit, la fel de talentat la jazz cat si in muzica clasica.

Biletele pot fi achizitionate online de pe www.eventim.ro, de la Sala Palatului, prin reteaua de magazine Germanos, Orange, Vodafone, Domo si librariile Humanitas. La categoria VIP – 400 RON, categoria I – 300 RON, categoria II – 200 RON, categoria III – 100 RON.

Monden.Info este partener media, deci ne vedem acolo! ;).

Citește în continuare