Skip to content

Jennifer Lopez, rezidenta in Las Vegas

Jennifer Lopez ar putea sa o ia pe urmele lui Britney Spears si sa aiba propria ei rezidenta in Las Vegas. Miscarea nu e deloc surprinzatoare, pentru ca diva nu mai are acelasi succes comercial ca acum zece ani, iar showurile din Vegas ar face din ea o femeie foarte bogata.

Se pare ca J.Lo ar primi un total de 26.383.326 de dolari pentru 72 de concerte, cantand de trei ori pe saptamana pentru 24 de saptamani, timp de un an sau doi, cu posibilitatea de prelungire a contractului. Deal-ul e foarte bun, pentru ca ii lasa si posibilitatea de a-si pune alte concerte si a efectua mini turnee in restul perioadei din an.

Cantareata latino ar canta la The Axis at Planet Hollywood Resort & Casino, acelasi loc unde Britney Spears castiga 29.760.000 de dolari pe an, iar de curand se pare ca suma per show a crescut si primeste $475.000 pentru fiecare spectacol. In comparatie, Celine Dion facea 33.320.000 de dolari pentru un total de 70 de showuri. In ciuda multelor zvonuri si povesti, vanzarile biletelor pentru showurile lui Britney Spears au intrecut asteptarile, asa ca si cecul pe care il incaseaza a crescut de la 310.000 de dolari per show, iar acum va avea 140 de concerte ce se traduc intr-un milion castigat in fiecare saptamana.

Benny Medina, managerul lui Jennifer Lopez de cand aceasta si-a inceput cariera, ar putea semna cel mai bun contract pentru clienta sa dupa ce noul material lansat de J.Lo nu a avut un impact prea mare in topuri, nici ca album, nici cu vreunul dintre singleuri. Prima piesa, I Luh Ya Papi, nu a reusit sa faca prea mult buzz, si nici First Love nu a dus-o in topuri, in ciuda videoclipului foarte bun. In schimb, cu Booty, cel de-al treilea single pentru care a colaborat cu Iggy Azalea, a strans o multime de comentarii si a generat suficiente discutii cat sa ajunga din nou pe prima pagina. J. Lo nu este prima vedeta careia i se ofera aceasta posibilitate, Mariah Carey si chiar Adele au primit oferta de a canta in Vegas.

Ce ziceti, ar fi o idee buna pentru Lopez? 

Citește în continuare