Skip to content

Jennifer Lopez si Katy Perry la American Music Awards 2013

Jennifer Lopez, Katy Perry si TLC sunt noile nume confirmate pentru American Music Awards 2013, care vor avea loc pe 24 noiembrie. Showul de la Los Angeles reuneste cele mai importante vedete din muzica la ora actuala, iar favoritii pot fi votati pe siteul oficial al premiilor.

TLC vor avea un invitat special pe scena, iar speculatiile o indica pe Lil Mama, interpreta Lisei Left Eye Lopes din filmul Crazy Sexy Cool drept aparitia surpriza. Jennifer Lopez va urca pe scena American Music Awards pentru a-i aduce un tribut cantaretei Celia Cruz, decedata in 2003, in timp ce Katy Perry isi va promova cel mai recent single, Unconditionally.

Pe lista celor care vor face show a fost inclus si Justin Timberlake, iar prezentatorul serii va fi Pitbull. Lista completa a artistilor include nume ca Lady Gaga, Miley Cyrus, Kedrick Lamar, Macklemore & Ryan Lewis, One Direction sau Florida Georgia Line.

Jennifer Lopez a incercat anul acesta sa dea din nou lovitura cu o piesa produsa de RedOne si o colaborare cu PItubll, insa Live It Up nu s-a bucurat de succes On the Floor sau Dance Again. Katy Perry a reusit sa ajunga din nou pe primul loc in Billboard 200 cu albumul Prism, iar la MTV EMA 2013 a oferit un show foarte bun pentru acest nou single, Unconditionally.

TLC au venit si ele cu o noua piesa si un nou videoclip, Meant to Be, track ce se regaseste pe coloana sonora a filmului biografic al formatiei, CrazySexyCool, lansat de curand de VH1.

Cum vi se pare lista de artisti? Cine credeti ca va avea cel mai bun show?

Citește în continuare