Skip to content

Jessie J face un cover dupa Michael Jackson!

Astazi se fac cinci ani de cand Regele Muzicii Pop a plecat dintre noi, iar Jessie J ii aduce un omagiu in stilul sau propriu. Cantareata britanica face un live acustic dupa Rock With You!

 

Jessie J a venit cu versiunea ei pentru piesa pe care Michael Jackson a lansat-o in 1979, iar inregistrarea apare astazi, cand se fac cinci ani de la momentul in care fani din intreaga lume au aflat socanta veste ca Regele Muzicii Pop a murit in urma unei supradoze de medicamente. La acel moment MJ se afla in pregatirile pentru un show la Londra. Gurile rele spuneau ca nu va reusi sa fie sold out si se va transforma intr-un fail, insa vanzarile au intrecut asteptarile si au convins managementul sa mai adauge o serie de concerte. Dupa moartea artistului, unii fani nici macar nu au mai vrut banii inapoi pe biletele pentru ceea ce avea sa fie This Is It.

Totusi, artistul se afla acum in topuri datorita piesei Love Never Felt So Good, un track produs pentru cel de-al doilea album postum lansat de fosta casa de productie a lui MJ. Xscape a reusit sa mai aduca bani in conturile celor care se ocupa acum de mostenirea lui Michael, desi unii fani spun ca piesele nu sunt aceleasi daca Michael nu si-a dat acordul final pe ele.

Va place coverul lui Jessie J? Credeti ca Regele ar mai fi putut domina peisajul muzical actual?

Citește în continuare