Skip to content

Jewel revine dupa 4 ani cu un nou single, parte a soundtrackului “Lost in America”, co-produs alaturi de Rosario Dawson

La 4 ani de la ultima piesa lansata, Jewel revine cu un single special, dar si cu un proiect cinematografic important. “No More Tears” este o balada emotionanta care vorbeste despre suferinta, dar si despre speranta si credinta ca lucrurile se pot imbunatati. Piesa este parte a documentarului “Lost in America”, lansat pe 16 noiembrie, un film despre tinerii fara adapost si problemele lor, cum ar fi esecurile sistemului de plasament, violenta domestica, abuzul, respingerea tinerilor LGBTQ din adaposturi sau chiar traficul de persoane.

Jewel este unul dintre producatorii executivi ai documentarului “Lost in America”, perspectiva ei fiind una foarte importanta

Cooptarea lui Jewel in proiectul “Lost in America” nu este intamplatoare. Pana in 1995, cand a cunoscut succesul cu albumul “Pieces of You”, Jewel nu avea o casa a ei, locuind in masina. Nu a uitat perioada sumbra si problemele cu care s-a confruntat atunci, iar acum este unul dintre producatorii executivi ai documentarului “Lost in America”, alaturi de Rosario Dawson.

Documentarul “Lost in America” s-a transformat dintr-o calatorie intr-o miscare nationala

Filmul documentar “Lost in America” urmareste drumul regizorului Rotimi Rainwater, un fost tanar fara adapost. Acesta calatoreste prin toata America, intalnindu-se cu tinerii fara adapost, afland mai multe despre problemele cu care se confrunta si incercand sa le redea speranta.

Ceea ce a pornit ca o simpla calatorie s-a trasformat intr-o miscare nationala, documentarul cuprinzand si informatii despre ce fac sau nu fac autoritatile in acest sens si interviuri cu persoane publice: Jewel, Rosario Dawson, Halle Berry, Jon Bon Jovi, Miley Cyrus, Sanna Lathan sau Rebecca Gayheart-Dane.

“No More Tears”  este primul single dintr-un material viitor pentru care artista lucreaza intens si care va fi lansat la inceputul lui 2020

Jewel nu a mai venit cu ceva nou din 2015, cand a lansat cel de-al 11-lea album de studio, “Picking up the Pieces”, material care a inclus si o colaborare cu Dolly Parton. 

Nascuta pe 23 mai 1974, Jewel nu a avut parte de o copilarie si o adolescenta prea usoare. Lucrurile s-au schimbat radical, insa, dupa ce i s-a oferit un contract la Atlantic Records si in 1995 a lansat primul sau album, “Pieces of You”. Acest material a castigat 12 Discuri de Platina, fiind unul dintre cel mai bine vandute albume de debut al tuturor timpurilor. Jewel a cochetat si cu actoria si scrisul, in 1998 lansand colectia de poezii “A Night Without Armor” si un an mai tarziu fiind parte a distributiei “Ride with the Devil” cu un rol care i-a adus aprecierile criticilor.

Citește în continuare