Skip to content

(video) Sportivii romani care merg la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 au un imn. „Din toata inima pentru Team Romania” scris de Voltaj

Piesa „Din toata inima pentru Team Romania” este o adaptare a piesei Din Toata Inima pentru Romania si, in noua versiune, are referinte la activitatea sportivilor si sustinerea fanilor, in clipul official parand majoritatea sportivilor deja calificati la Olimpiada. Numele sportivilor este, de altfel, mentionat la finalul videoclipului.

Piesa a fost lansata pentru public aseala la Hard Rock Café Bucuresti, avand ca invitati speciali pe sportivii din Team Romania, dar si oficiali ai Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

„Fiecare participare la o intrecere olimpica arata ca olimpismul este mai mai mult decat o competitie, este o stare de spirit, caci sportul uneste si educa oamenii in cel mai curat spirit al fair-play-ului. Suntem incantati de dorinta formatiei Voltaj de a dedica echipei noastre olimpice o piesa atat de emotionanta, cantata din toata inima, impreuna cu sportivii nostri, care au raspuns cu entuziasm aceastei provocari. Acum, cu ajutorul Voltaj si Romania for Gold, romanii sunt indemnati sa fie aproape de echipa olimpica si mai ales sa-i sustina pe sportivii care ne vor reprezenta tara la Jocurile Olimpice de la Paris, suntem #totipentru 1, #toti pentruTeamRomania.  „​Mai repede, mai sus, mai puternici impreuna” este motto-ul olimpic, un indemn pentru sportivi, dar si pentru sustinatori deopotriva!”, a declarat Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

„Efortul urias, pasiunea si determinarea cu care acesti sportivi se antreneaza si lupta zi de zi pentru Romania ne-au inspirat sa ne implicam cu mare enuziasm in acest proiect. Am fost incantati si, totodata, onorati de cum a fost primita propunerea de catre Comitetul Olimpic, dar si de campionii care au participat alaturi de noi la filmarile videoclipului. Suntem convinsi ca aceasta melodie a intrat deja in playlistul sportivilor nostri, care ne-au marturisit ca ii motiveaza. Speram sa-i inspire pe cat mai multi romani, in special pe tineri sa vina catre sport si, desigur, sa sustina Team Romania din toata inima”, a declarat Calin Goia, solistul formatiei Voltaj.

Citește în continuare