Skip to content

Jordan Belford, Adevaratul Lup de pe Wall Street vine in Romania

Personajul real interpretat de Leonardo DiCaprio în Lupul de pe Wall Street, Jordan Belford, vine în România unde va prezenta celebrul sistem Straight Line Persuasion, un sistem de reguli” conceput astfel incat sa alinieze forta necesara pentru generarea succesului in orice mediu de afaceri.

Ai ocazia de a invata elementele cheie care guverneaza afacerile si persuasiunea, precum si strategiile si tehnicile specifice necesare pentru a-ti construi, gestiona, promova si creste in mod eficient afacerea sau compania la cel mai inalt nivel. Jordan Belfort, omul a carui poveste a inspirat filmul lui Martin Scorsese, „Lupul de pe Wall Street”, va veni in Romania pe 18 noiembrie 2014 pentru a sustine o conferinta in care va impartasi publicului secretele uriasului sau succes in business, dar si cum se pot feri de capcanele in care el a picat. 

 

Probabil nu exista om care sa nu fi auzit de „Lupul de pe Wall Street”, filmul in care Leonardo DiCaprio interpreteaza rolul lui Jordan Belfort, brokerul de pe Wall Street care a stat in spatele unuia dintre cele mai mediatizate scandaluri legate de bursa in anii ‘90. Poate ceea ce este insa mai putin cunoscut, este faptul ca Jordan Belfort, lupul de pe Wall Street, este un personaj real, un om cu o charisma exceptionala, un maestru al vanzarilor si al persuasiunii si un om cu mult schimbat fata de personajul prezentat in film. In ultimii ani, Jordan Belfort a gasit o cale de a isi utiliza, in mod etic, toate calitatile care l-au imbogatit rapid in anii ‘90, cand castiga un milion de dolari pe saptamana. Mai mult, a realizat ca toate tehnicile de persuasiune si vanzari deprinse in perioada aceea pot sa ii aduca castiguri mult mai mari daca sunt folosite corect si legal. Tehnicile sale au fost testate pe piata deosebit de competitiva de pe Wall Street, rafinate si sistematizate in propria sa metoda de vanzari: „Straight Line Persuasion”.

Fostul broker este acum speaker si trainer si isi utilizeaza abilitatile si cunostintele de vanzare si persuasiune pentru a ii invata pe altii cum pot fi mai persuasivi, cum pot vinde mai mult, cum pot obtine mai mult de la viata si cum pot face toate aceste lucruri in mod etic pentru a nu suferi consecintele pe care le-a avut el de suferit pentru actiunile sale nesabuite.

Jordan Belfort se va afla in premiera in Romania, la invitatia Extreme Training, si va sustine in data de 18 noiembrie 2014 o conferinta in cadrul careia va dezvalui secretele din spatele succesului sau exceptional, metoda sa proprie de vanzari „Straight Line Persuasion”.

 

In plus, va impartasi participantilor si din experienta esecului sau cauzat de comportamentul lipsit de etica si condus de lacomie. Romanii vor avea ocazia sa deprinda tehnicile care l-au imbogatit pe Jordan Belfort si l-au transformat in „Lupul de pe Wall Street”. Vor invata trucuri esentiale pentru cresterea puterii de convingere, vor afla si cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice in mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzatoare o poate aduce. Si vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu o mie de angajati si profituri astronomice, de la cel care si-a instruit personal oamenii de vanzari si de la cel a carui viata a fost transformata in filmul de Oscar al lui Martin Scorsese.

Pentru mai multe informatii despre Jordan Belfort, despre conferinta sau pentru rezervarea unui loc, puteti vizita pagina oficiala: http://www.aisucces.ro/evenimente/lupul-de-pe-wall-street-jordan-belford/

Inserarea codului unic AISUCCES în formularul de înscriere accesibil pe site- generează o reducere față de preturile afișate pe acesta de:

  • 150 E+TVA în perioada 5 mai 2014 – 15 iunie 2014
  • 100 E+TVA în perioada 16 iunie 2014 – 31 august 2014
  • 50 E+TVA în perioada 1 septembrie 2014 – 30 octombrie 2014
  • 0 E în perioada 1 noiembrie 2014 – 17 noiembrie 2014

Daca nu vrei sa pierzi 150 EURO si sa inveti trucurile adevaratului Lup de pe Wall Street, intra acum aici si rezerva-ti biletul! Nu uita, codul promo: AISUCCES, 150 de euro castig pentru tine! 

Ai văzut filmul? Acum vino sa il întâlnești LIVE pe JORDAN BELFORT, adevaratul Wolf of Wall Street!

Citește în continuare