Skip to content

Jude Law va fi capitanul Hook in productia live-action „Peter Pan & Wendy” de la Disney

Jude Law s-ar putea indrepta catre Neverland. Actorul este in discutii pentru a juca personajul clasic Disney, Capitanul Hook, in filmul „Peter Pan & Wendy”, un live-action al studioului Disney.

David Lowery („Pete’s Dragon”) este regizorul noului proiect. Scenariul filmului a fost scris de Lowery impreuna cu Toby Halbrooks, iar producatorul peliculei este Jim Whitaker.

Clasicul film animat din 1953 de la Disney ramane cea mai reusita adaptare a romanului scris de J. M. Barrie despre Peter Pan, baiatul care nu imbatraneste si copiii pe care ii indreapta spre lumea magica a Neverland.

Noua productie ii are in rolurile principale pe Ever Anderson ca Wendy, iar Alexander Molony il va interpreta pe faimosul Peter Pan.

Multe alte studiouri si-au facut versiunile proprii ale povestii, inclusiv filmul fantastic „Hook”  regizat de Steven Spielberg, cu Robin Williams in rolul principal si cu Dustin Hoffman interpretandu-l pe Capitanul Hook, dar si „Pan” al lui Joe Wright, insa ambele filme nu au fost un succes de box office asa cum se asteptau producatorii. 

Daca proiectul ramane stabilit, Jude Law ar calca pe urmele actorilor Dustin Hoffman, Jason Isaacs si Garrett Hedlund, care l-au interpretat pe celebrul pirat in versiunile anterioare ale povestii.

Se asteapta ca productia sa aiba o lansare cinematografica si nu va fi transmisa direct pe canalul Disney Plus.

A fost un an de succes pentru Disney la capitolul adaptari de filme live-action, atat cu „Aladdin”, cat si cu „Regele leu”, avand incasari de un miliard de dolari la nivel global. Dupa incasarile record, studiourile Disney au inceput sa dezvolte deja o continuare a peliculei live-action „Aladdin”.

Jude Law a primit doua nominalizari la premiile Oscar pentru interpretarea exceptionala a rolurilor din filmele „Cold Mountain” si „The Talented Mr. Ripley”.

Actorul joaca alaturi de Carrie Coon si Charlie Shotwell in thrillerul „The Nest”, scris, regizat si produs de Sean Durkin. Filmul a avut premiera mondiala la Sundance Film Festival pe 26 ianuarie 2020 si este programat sa fie lansat in cinematografe pe 18 septembrie 2020, prin IFC Films.

Law a primit mai multe premii de-a lungul carierei sale, inclusiv un trofeu BAFTA, patru premii Globul de Aur, trei premii Laurence Olivier si doua premii Tony. In anul 2007, acesta a fost numit cavaler al Ordinului Artelor si Literelor de catre guvernul francez, pentru contributia adusa artei cinematografice mondiale.

La sfarsitul lunii ianuarie 2020, Law a putut fi vazut in drama de actiune „Rhythm Section” in regia lui Reed Morano, alaturi de Blake Lively, Sterling K. Brown si Raza Jaffrey, pentru Paramount Pictures.

Filmul spune povestea unei femeie (interpretata de Blake Lively) dornica de razbune impotriva celor care au orchestrat un accident de avion, in care si-au pierdut viata membrii familiei sale.

Actorul britanic a jucat recent si in seria dramatica de televiziune de la HBO,„The New Pope”.

De asemenea, Jude Law va interpreta rolul tanarului si carismatic magician Albus Dumbledore in a treia productie a francizei „Fantastic Beasts and Where To Find Them”, alaturi de Johnny Depp si Ezra Miller, care este programata sa apara pe 12 noiembrie 2021.

Citește în continuare