Skip to content

Julia Fox urmeaza sa fie Debi Mazar in filmul biografic al Madonnei. Scenariul e scris de Diablo Cody, care a castigat un premiu Oscar pentru productia „Juno”. Mazar e una dintre cele mai bune prietene ale cantaretei.

Madonna a anuntat inca din 2020 ca urmeaza sa scrie un scenariu autobiografic, alaturi de Diablo Cody, care a castigat un premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu original pentru productia „Juno” din 2007. De atunci, acesta a scris si produs comedia muzicala „Ricki and Flash” in 2015 si, cel mai recent, filmul de comedie „Tully ” in 2018.

Nascuta pe 12 iunie 1978, Diablo Cody (pe numele ei adevarat Brook Maurio) a devenit celebra la 27 de ani pentru blogul ei si, ulterior, cartea de memorii „Candy Girl: A Year in the Life of an Unlikely Stripper” (2005). Pe baza popularitatii blogului ei si sustinuta de Mason Novick, care i-a devenit si manager, cu o voce destul de sarcastica, aceasta a obtinut un contract pentru publicarea cartii cu Gotham Books.

Publicatia Entertainment Weekly mentioneaza ca actrita Julia Fox ar putea in curand sa pregateasca un nou rol in viitorul film al Madonnei, dupa ce aceasta a postat cu entuziasm intalnirea celor doua pe Instagram.

In filmul bografic al Madonnei, Julia Fox ar putea juca rolul actritei Debi Mazar, prietena de multa vreme al cantaretei. Kanye West, Antonio Brown si Floyd Mayweather au fost mentionati in fotografiile pe care Madonna le-a oferit publicului de la intalnirea cu Fox.

Fanii au comentat si comparat aspectul lui Fox cu cel al lui Mazar in trecut, iar perechea a aparut  impreuna intr-un interviu din august 2021 pentru Document Journal.

Mazar, cunoscuta mai ales pentru rolurile din filmul „Goodfellas” si serialul „Younger and Entourage”, are o relatie de zeci de ani cu Madonna, care a inceput cand s-au cunoscut intr-un lift, in timp ce Mazar lucra ca operator la clubul de noapte Danceteria din New York, in anii 1980. Mazar a continuat sa joace in cateva dintre videoclipurile muzicale ale Madonnei, inclusiv „True Blue” si „Music”.

Madonna lucreaza de cativa ani pentru a-si aduce povestea vietii pe marele ecran, Universal Pictures si Amy Pascal fiind producatorii filmului Madonnei. Ea a inceput initial sa scrie scenariul impreuna cu scriitorul filmului Juno, castigator al Oscarului, Diablo Cody, despre care EW a confirmat anterior ca a terminat o schita completa a scenariului inainte de a trece la alte proiecte.

Citește în continuare