Skip to content

Julianne Moore, Amy Adams si Ben Platt vor juca in ecranizarea musical-ului “Dear Evan Hansen”

Unul dintre cele mai cunoscute musical-uri pe de Broadway, “Dear Evan Hansen”, devine o adaptare de film unde Julianne Moore si Amy Adams vor juca rolurile celor doua figuri materne centrale ale spectacolului.

Ben Platt, Kaitlyn Dever si Amandla Stenberg faceau deja parte din productia a carui regizor este Stephen Chobsky, cunoscut publicului din productia “Wonder”, dupa scenariul lui Steven Levenson, cel care a scris musical-ul. 

Muzica si versurile sunt compuse de duo-ul castigator de Oscar Benj Pasek si Justin Paul, cei care au lucrat si pentru “La La Land” si “The Greatest Showman”.

Ben Platt joaca personajul Evan Hansen, un adolescent inadaptat social, care este prins cu minciuna dupa ce familia unui coleg de clasa care s-a sinucis confunda una din scrisorile lui Hansen cu biletul de adio al fiului lor. Filmul urmareste trairile adolescentului in fiecare moment al intelegerii minciunii pe care a spus-o. 

Julianne Moore este mama acestui personaj, Heidi Hansen. 

Ben Platt a avut rolul lui Evan si in musical-ul original, pentru care a castigat premiul Tony Award pentru cea mai buna interpretare ca actor principal in 2017.

Publicul il cunoaste pe Platt si din aparitiile in seria “Pitch Perfect”, dar si din “The Politician”, serialul disponibil pe Netflix.

Julianne Moore a castigat un Oscar pentru drama “Still Alice”in 2014, iar recent a jucat in ”The Woman in the Window”, o drama criminala care o vede deja lucrând cu Adams. Actrita a putut fi vazuta de catre publicul larg in productii ca “Suburbicon”si “Kingsman: The Golden Circle”, dar si pe Apple TV in adaptarea romanului lui Stephen King, “Lisey’s Story”.

Din 25 septembrie, Julianne Moore va putea fi vazuta ca una dintre cele doua Gloria din filmul despre Gloria Steinem, “The Glorias”.

Citește în continuare