Skip to content

Justin Bieber & Mariah Carey – All I Want For Christmas is You (+ alte 2 piese noi)

Justin Bieber si Mariah Carey au colaborat pentru un remix al uneia dintre cele mai bine-vandute piese de iarna din istorie: All I Want For Christmas is You. In afara de asta, au mai scapat pe net alte doua melodii incluse pe albumul de Craciun al lui Bieber.

V-am anuntat deja ca Mariah Carey a colaborat cu Justin Bieber pentru faimosul ei hit de Craciun: All I Want for Christmas is You! Tinand cont de popularitatea cantaretului canadian, e de inteles ca pustiul i-a dat o mana de ajutor divei care inregistreaza un album nou in perioada asta.

E oarecum amuzant cum o voce atat de buna precum Mariah se foloseste de ajutorul unui adolescent cu vocea in schimbare. In orice caz, colaborarea dintre ei atrage atentia! Ascultati mai jos!

O alta melodie este Christmas Eve, o piesa originala scrisa de prietenul lui Bieber – Chris Brown. E povestea unui teenager care gaseste dragostea in noaptea de Ajun – isi doreste sa petreaca sarbatorile cu iubita lui si sa manance cookies – e destul de potrivit pentru varsta lui insa e cam acelasi lucru ca in single-ul Mistletoe.

PLAY!

A treia piesa este o alta colaborare, de data asta cu maestrul Busta Rhymes caruia i-am luat si noi un interviu anul asta. Justin si Busta au lucrat un cover pentru Drummer Boy.

Melodia asta a suferit o transformare spectaculoasa in ceea ce priveste partea instrumentala – e un hit dance condusa de tobe iar interventiile lui Bieber si Rhymes pe partea de hip-hop suna foarte bine. In schimb, mi se pare foarte slab refrenul! 

Listen UP!

Bieber va lansa albumul Under The Mistletoe marti, pe 1 noiembrie iar 1$ din vanzarea fiecarui exemplar va sustine scopuri caritabile! Piesele pe care le-am mai auzit pana acum au fost single-ul Mistletoe (cu tot cu videoclip) si featuring-ul cu Usher pentru The Christmas Song.

Acum ca ati ascultat, ce ziceti de Justin&Mariah? Eu cred ca Bieber e in plus pe piesa asta, o cam strica. Sunteti de acord?

Citește în continuare