Skip to content

Justin Bieber, Miley Cyrus si Lady Gaga in topul celor mai influenti oameni

Revista Forbes a facut topul celor mai importanti oameni sub 30 de ani, iar in zona de muzica avem cateva nume importante. Printre cei pe care Forbes i-a ales nu doar datorita varstei si carierei muzicale dar si datorita influentei pe care o au in business se numara Miley Cyrus, One Direction sau Rihanna.

Lista ii include pe Justin Bieber, care a aparut pe coperta anul trecut in pozitia de antreprenor pentru ca investeste in cateva companii, Bruno Mars, Lady Gaga sau Wiz Khalifa.

Forbes nu a ignorat-o nici pe adolescenta de senzatie a anului care tocmai s-a incheiat, Lorde, sau pe J. Cole, promitatorul rapper semnat si supervizat de Jay Z. Evident, nu lipseste Miley Cyrus, care a reusit sa distruga cu totul imaginea de Hannah Montana, sa se duca spre un gen muzical mai matur, cu subiecte mai sensibile pe care nu ar fi putut niciodata sa la abordeze cu imaginea de fata lu\’ tata, blonda si inocenta.

Grupul britanic One Direction este mentionat pentru ca are un urias fan banse mondial si cu o media de varsta de 20 de ani reuseste sa cucereasca aproape o lume intreaga. Din zona de rap il mai gasim pe Drake, rapperul care nu se sfieste sa cante si despre relatii si sentimente, nu doar despre cartier, dusmani si bani. DJ-ul scotian Calvin Harris apare si el, tinand cont ca e, la momentul actual, cel mai bine platit om din bransa lui. Lady Gaga e un icon al acestei perioade muzicale, iar cariera ei impresionanta o pune in lista celor mai influente oameni ai momentului, chiar daca recentele intamplari nu ofera o lumina favorabila asupra carierei sale.

Sa nu uitam de Kendrick Lamar, protejatul lui Jay Z, Ryan Lewis, jumatatea responsabila pentru hitul Thrift Shop, Janelle Monae, Rihanna, sau Katy Perry, care pleaca in turneul de promovare a albumului Prism. Pe lista mai sunt inclusi cantareti din muzica country, oameni din industrie care au lansat proiecte de succes, iar responsabili pentru clasament sunt seful Live Nation, muzicianul John Oates dar si bossul labelului care a semnat artistii Big Sean, Young Geezy sau Trey Songz.

Ce parere aveti de acest top? Sunteti de acord cu numele incluse?

Citește în continuare