Skip to content

Kat DeLuna si Costi Ionita – Always on my mind (videoclip)

Kat DeLuna si Costi Ionita au colaborat pentru un videoclip filmat in Romania la Palatul Snagov: Always on my mind. A iesit o petrecere misterioasa pe care trebuie sa o vedeti!

 

Dupa ce si-a luat portia de Grammy alaturi de Shaggy, Costi Ionita continua colaborarile cu artisti internationali iar in ultima vreme a facut o pasiune nebuna pentru Kat DeLuna. Artista a venit in Romania pentru un concert asa ca au profitat de ocazie si au filmat un videoclip dragut la Palatul Snagov.

Iata ce a declarat Costi despre Always on my mind pentru Libertatea.ro:

Povestea videoclipului este una cat se poate de frumoasa. Actiunea se petrece in cadrul unei petreceri de bal-mascat, intr-o atmosfera plina de glam si bun gust, unde o intalnesc pe Kat DeLuna, pe care doresc sa o cuceresc, lucru pe care il reusesc in finalul videoclipului. Filmarile au avut loc la Palatul Snagov, unde, desi am filmat timp de aproape 20 de ore neintrerupt, ne-am distrat si am incercat sa ne bucuram de fiecare moment. Videoclipul va fi lansat in toate teritoriile lumii, ocazie cu care voi duce numele Romaniei cat mai departe.

E un videoclip frumos, arata bine, cadrele sunt ceva mai diferite fata de alte clipuri filmate in acelasi loc. Kat si Costi au o chimie buna pe sticla, vezi mai jos!

Dintre colaborarile de succes ale lui Costi Ionita trebuie sa le mentionam pe cele cu Mario Winans si Andrea (pentru Mine), cu Shaggy si Sahara pentru Champagne sau cu Mohombi si Celia pentru Love 2 Party, melodie pe care a produs-o.

Noua ne place materialul asta, Costi si Miss DeLuna au facut o petrecere reusita. Tu ce zici, ii dam un LIKE?

Citește în continuare