Skip to content

KATE – The Rain (proiect nou)

Kate este o cantareata de 17 ani care se lanseaza zilele astea in jocul muzical romanesc. Primul ei single se numeste The Rain!

Kate este cel mai nou proiect de pe piata muzicala de la noi. Are doar 17 ani, s-a nascut in Galati iar casa de discuri MediaPro Music are foarte mare incredere in ea: am primit un comunicat din care aflu ca e talentata, stie sa cante la pian si are voce buna.

Ramane sa vedem daca lucrurile astea sunt adevarate. Toti artistii noi se lauda cu talent insa asta nu e de ajuns. Ascultati piesa The Rain mai jos!

 

sadasdas

Va las mai jos informatii din comunicatul de presa!

Noul proiect muzical este unul exclusivist, pentru ca piesa este produsa de Frissco (Ionut Untaru), compozitorul nelucrand pana acum cu niciun alt artist din Romania, in afara de Residence Deejays.

Am ales sa lucrez la acest proiect, deoarece Kate este una dintre cele mai bune voci din Romania si un artist care inspira si transmite foarte puternic ceea ce canta. Pur si simplu m-a impresionat!”, a declarat Frissco.

Piesa “The Rain”, inregistrata in studioul Frissco Music Group din Bucuresti, se anunta a fi hitul acestui sfarsit de an, primind deja review-uri foarte bune de la case de discuri si radiouri din alte teritorii.

Mie mie se pare o piesa ca toate celelalte, nu aduce nimic nou in peisajul muzical. Sunteti de acord cu mine?

Vezi AICI ce alti artisti noi au mai aparut in ultima vreme!

Citește în continuare