Skip to content

Aseara Kate Winslet a castigat premiul BAFTA pentru cea mai buna actrita intr-un film tv. Plangand, actrita a facut apel la crearea unor reguli pentru social media care afecteaza mental copiii

Kate Winslet si fiica ei Mia Threapleton au izbucnit in lacrimi duminica seara, dupa ce actrita de 47 de ani a castigat un BAFTA TV pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal.

Vedeta din Titanic, care a fost insotita de fiica ei de 22 de ani la Royal Festival Hall din Londra, a castigat unul dintre cele mai mari premii ale serii pentru rolul ei din drama Channel 4, I Am Ruth.

In timpul discursului de acceptare, Kate a spus: „Daca as putea taia acest premiu in doua, i-as da cealalta jumatate fiicei mele Mia Threapleton. Am facut asta impreuna, pustoaico”, a spus ea, in timp ce Mia a fost vazuta stergandu-si lacrimile. Erau zile in care era o agonie pentru ea sa sape atat de adanc cum a facut-o pe un teritoriu emotional foarte inspaimantator uneori si mi-a taiat respiratia.”

In I am Ruth, fiica lui Kate, Mia, a interpretat-o pe fiica ei de pe ecran. Filmul este o drama care urmareste o mama iubitoare care se lupta cu o relatie tensionata cu fiica ei in timp ce aceasta devine consumata de presiunile social media, povestea a unei mame de varsta mijlocie blocata intr-o lupta aproape muta cu fiica ei adolescenta inchisa in sine.

Vorbind cu presa despre marea ei victorie in sala castigatorilor, Kate a spus: „Sunt socata. Sunt complet socata.  Sincer, nu credeam ca vom castiga, asa ca sunt cu adevarat socata, dar foarte mandra, pentru ca am facut ceva care a emotionat cu adevarat oamenii si la care s-au gandit cu adevarat si despre care au vorbit si inca mai vorbesc. E emotionnt si pentru ca acesti oameni inca vin la mine pe strada si imi vorbesc. Acesta este cel mai puternic lucru din meseria pe care o facem: uneori poti ajunge cu adevarat la oameni.”

In timpul speech-ului de acceptare a premiului, Winslet a vorbit despre efectele negative ale social media “Nu vrem sa stam ne urmarim copiii ingroziti pentru sanatatea lor mintala.  Pentru orice tanar care ne asculta si care se simte prins intr-o lume nesanatoasa, va rugam sa cereti ajutor nu este nicio rusine sa recunoasteti ca aveti nevoie de sprijin, acesta va fi acolo, doar cereti-l.”

Citește în continuare