Skip to content

Katy Perry, cea mai mare audienta din istoria Super Bowl

Madonna si Beyonce au motive sa se intristeze dupa ce audientele pentru showul lui Katy Perry de la Superbowl au fost anuntate. Pe langa o crestere per ansamblu in audienta a momentului sportiv si cele 13 minute de spectacol ale cantaretei au facut istorie.

Katy Perry a reusit sa stranga in fata televizoarelor 118.5 de milioane de telespectatori, cu peste 3 milioane in plus fata de showul de anul trecut. Faptul ca e una dintre artistele care atinge atat publicul tanar cat si pe cel foarte tanar a adus un punct in plus showului pe care l-a facut. Invitatii speciali, ganditi pentru o audienta mai matura – Lenny Kravitz si Missy Elliott – nu au facut altceva decat sa ajute la cresterea vizibilitatii momentului, si astfel a avut cea mai mare audienta din 1991 incoace. Meciul in sine a avut o audienta de 114.4 de milioane, pastrand tendinta crescatoare pe care o are de cativa ani.

Mai mult de atat, Katy Perry a avut si cel mai mai vizionat show din istoria televiziunii americane: MOST WATCHED SHOW IN US HISTORY?! Whelp, I gotta keep reminding myself I put my pants on leg at a time…But, yes I am incredibly proud!

Anul trecut, Bruno Mars a reusit sa ii doboare recordul Madonnei, aducand in fata televizoarelor peste 115.3 miioane de telespectatori, dupa ce Beyonce, cu toata reuninea Destiny’s Child, nu a reusit sa o doboare pe Regina Muzicii Pop. Speculatiile pentru Superbowl-ul de anul viitor deja au inceput, unele voci dorind ca Britney Spears, un adevarat icon al muzicii pop americane, sa fie urmatoarea la rand pentru a face show. Daca vreti sa revedeti momentul lui Katy Perry de la Superbowl XLIX, dati un click aici

Ce ziceti de succesul lui Katy Perry? Il merita?

 

Citește în continuare