Skip to content

Katy Perry, Lenny Kravitz si Missy Elliot, show live la Superbowl XLIX

Katy Perry si-a facut intrarea ca a o adevarata regina a junglei – calare pe un tigru urias si cantand Roar la Superbowl. A urmat un adevarat meci de sah dansat pentru Dark Horse, iar Lenny Kravitz a fost una dintre suprizele serii pentru I Kissed a Girl.
 

  Lucrurile au semanat mai mult cu Katy Perry in partea a doua a showului, mai putin dramatica. cantareata si-a facut aparitia intr-un costum colorat, insotatita de mingi colorate, palmieri si rechini prietenosi si a cantat Teenage Dream, iar la California Gurls si-a adus dansatoarele. Missy Elliot a fost o apartie cu adevarat spectaculoasa, rapperita nemafiind vazuta live de multa vreme.

Evident, finalul nu putea fi altfel decat epic, asa ca Katy Perry a incheiat cu Firework, cum era de asteptat, si a plecat prin stadion sustinuta de o stea si de o multime de artificii.


215212442 by YardieGoals

Duminica Superbowl e una dintre cele mai importante zile din sportul american, asa ca artistii incearca mereu sa sa se ridice la inaltimea momentului si sa faca showuri atat safe pentru public si televiziune, dar care sa se intre in istorie. Reactiile dupa showul lui Katy Perry au fost apreciative, mai ales la adresa lui Missy Elliot.

Cum vi s-a parut showul lui Katy Perry? Mai bun decat al lui Bruno Mars?

Citește în continuare