Skip to content

KAZIBO Music compune pentru Cristi Minculescu!

Echipa KAZIBO Music se pregateste de o noua lansare care va surprinde industria muzicala din Romania. Dupa ce s-au impus pe piata prin calitatea pieselor lansate, Alex Pelin si Ovidiu Baciu lucreaza o noua piesa pentru Cristi Minculescu.

KAZIBO Music, intr-un timp foarte scurt, a scris istorie in industria muzicala romaneasca. Piesa compusa de ei a fost desemnata cea mai buna piesa romaneasca din 2015 si a stationat 21 de saptamani pe locul 1 in toate topurile muzicale. Tot ei au fost cei care au readus rock-ul pe radio-urile comerciale, piesa compusa pentru Dan Bittman , Si ingerii au demonii lor, ajungand pe primul loc in topul Mediaforest, topul celor mai difuzate piese din Romania.

Acum, baietii creativi de la KAZIBO Music anunta cu mandrie o noua piesa surpriza pe care au compus-o pentru artistul Cristi Minculescu, un nume longeviv si o voce cu greutate in industria muzicii romanesti. Cristi Minculescu s-a alaturat trupei rock Iris in 1980, iar de atunci muzica pe care a daruit-o fanilor a dainuit pe buzele si in mintile tuturor, pe parcursul a mai mult de trei decenii.

Cu siguranta, colaborarea dintre KAZIBO Music si Cristi Minculescu nu este absolut deloc intamplatoare. Bunul simt, respectul si loialitatea au fost criterii dupa care Cristi si-a ghidat intotdeauna viata si care se suprapun perfect cu valorile in care baietii de la KAZIBO Music cred. Prin prisma experientei lor variate de la KAZIBO, baietii compun cu acelasi elan si pentru artisti din zona muzicala rock si pop-rock.

Atunci cand la KAZIBO Music se compune muzica, principalele elemente pe care baietii le respecta raman intotdeauna originalitatea, noutatea si sound-urile proaspete, neaparat adaptate unui twist actual. Ca sa stii exact despre ce vorbim, asculta doar cateva dintre piesele faimoase marca KAZIBO Music si care au impanzit radiourile si postuzile muzicale de specialitate din Romania: „Falava“, hitul verii, semnat NAGUALE featuring Andra si care a strans peste 10 milioane de vizualizari intr-o singura luna, single-ul lui Dan Bittman, „Si Ingerii au Demonii Lor“, „Pe aripi de vant“ – Delia featuring Kaira, „Cinema” – Glance featuring Mandinga, „Inimi Desenate“ – Delia, „In Bucati“ – Glance featuring Elena & NAGUALE, peste 22 de milioane de vizualizari.

Ce ziceti de aceasta colaborare? Credeti ca va prinde la fel de bine ca piesa cu Dan Bittman?

 

Citește în continuare