Skip to content

Kazibo si Dan Bittman, echipa de pe primul loc!

KAZIBO Music si Dan Bittman si-au unit talentele si au surprins pe toata lumea cu „Si Ingerii au Demonii Lor“, o piesa fenomen care marcheaza o premiera in industria muzicala romaneasca – confirmarea ca nu exista nici o granita intre generatiile de artisti valorosi, ci din contra, un mix castigator de inspiratie si idei.

 Au scris istorie, iar cifrele sunt martore! Dan Bittman si single-ul „Si Ingerii au Demonii Lor“, compusa de catre Alex Pelin si Ovidiu Baciu (Naguale), la KAZIBO Music este de peste 15 saptamani in topul Mediaforest, topul celor mai difuzate piese din Romania, si peste noua milioane de vizualizari pe canalul YouTube in doar sase luni de la lansarea sa oficiala!

„Si Ingerii au Demonii Lor“ este o piesa intensa, cu puternice influente rock – dar atat de potrivite „greului“ Dan Bittman. Compusa de talentatii Alex Pelin si Ovidiu Baciu (Naguale), piesa a readus rock-ul pe radiourile comerciale.

\’Colaborarea cu Kazibo a inceput datorita sotului Deliei (n.r Delia Matache), Razvan Munteanu. El m-a adus in studioul lor pentru ca I se parea ca piesa “Si ingerii au demonii lor” este facuta pentru mine. Am ascultat si mi-a placut din prima. Alex Pelin si Ovidiu Baciu Sunt 2 tineri talentati care au scos o gramada de piese anul asta!’ , declara artistul.

Ovidiu Baciu (Naguale) si Alex Pelin, produc la KAZIBO Music, cu entuziasm muzica pop, rock, RnB, hip-hop, dance, house etc. si lucreaza cu aceeasi placere pentru toti artistii care le cer ajutorul. Iar efortul lor nu a ramas neapreciat. Premiile pe care le-au dobandit pana acum ii confirma ca compozitori si producatori importanti in industrie. De curand in echipa KAZIBO Music au fost cooptati 4 noi membri: Andy Platon, Alexandru Antonescu, Luca George si Valentin Matei.

Mai mult, baietii de la KAZIBO Music au timp si de propriile proiecte personale, pe care le indruma sub acoperisul propriei lor case de productie – Kaira, Soundland si Naguale fiind artisti cu priza la fani, care au depasit granitele tarii. Pentru aceasta toamna baietii de la KAZIBO Music pregatesc o serie de colaborari inedite cu artisti internationali. Pana acum, ei sunt reponsabili de hiturile Deliei Pe aripi de vant si Inimi desenate, de In Bucati, piesa lui Glance in featuring cu Elena Gheorghe si de Falava, cel mai recent succes Naguale, in colaborare cu Andra. 

Voua v-au placut piesele lansate de baietii de la Kazibo?

 

Citește în continuare

Cool pe plaja cu VANS

Daca sunteti iubitori ai brandului VANS - fie ca sunteti skateri, rideri sau pur si simplu purtatori de streetwear cool, acest articol va va incanta. Pentru ca suntem in plin…

Citeste mai mult