Skip to content

Kelly Clarkson si Jimmy Fallon recreeaza cele mai tari duete (video)

Kelly Clarkson si Jimmy Fallon au recreat live cele mai tari duete din muzica, trecand prin muzica lui Cher si a Dianei Ross si pana la Pink si Nate Ruess si al lor Just Give Me A Reason.

Cantareata se afla in perioadad de promovare a noului ei album, Piece to Piece, aparut saptamana trecuta, asa ca alaturi de Jimmy Fallon a pregatit un moment special, History of Duets. Nu e prima oara cand Fallon face un astfel de moment, cunoscute si apreciate fiind colaborarile sale cu Justin Timberlake pentru History of Rap. Cei doi au cantat I Got You Babe a lui Sonny & Cher, Endless Love (Diana Ross & Lionel Ritchie) si Just Give Me a Reason, single aflat pe albumul Truth About Love, lansat de Pink in 2012.

 Cantareata a anunta deja si un turneu prin America, din iulie pana in septembrie, in sprijinul promovarii noului sau material de studio. Cel de-al saptelea album lansat de Kelly Clarkson a beneficiat de un prim single de promo, Hearbeat Song, care pana acum a ajuns pana pe locul 34 in Hot 100, si astfel cantareata bifeaza cel de-al saisprezecelea single in acest clasament. Special pentru fanii ei, Kelly Clarkson a publicat inainte de aparitia oficiala a discului si alte piese ca Invincible sau Run Run Run, un featuring cu John Legend despre care nici macar nu stia ca e un cover realizat dupa Tokio Hotel. 

Cum vi se pare momentul lor live? S-au descurcat bine cei doi impreuna?

 

Citește în continuare