Skip to content

Kelly Clarkson si Jimmy Fallon recreeaza cele mai tari duete (video)

  • envelope icon

Kelly Clarkson si Jimmy Fallon au recreat live cele mai tari duete din muzica, trecand prin muzica lui Cher si a Dianei Ross si pana la Pink si Nate Ruess si al lor Just Give Me A Reason.

Cantareata se afla in perioadad de promovare a noului ei album, Piece to Piece, aparut saptamana trecuta, asa ca alaturi de Jimmy Fallon a pregatit un moment special, History of Duets. Nu e prima oara cand Fallon face un astfel de moment, cunoscute si apreciate fiind colaborarile sale cu Justin Timberlake pentru History of Rap. Cei doi au cantat I Got You Babe a lui Sonny & Cher, Endless Love (Diana Ross & Lionel Ritchie) si Just Give Me a Reason, single aflat pe albumul Truth About Love, lansat de Pink in 2012.

 Cantareata a anunta deja si un turneu prin America, din iulie pana in septembrie, in sprijinul promovarii noului sau material de studio. Cel de-al saptelea album lansat de Kelly Clarkson a beneficiat de un prim single de promo, Hearbeat Song, care pana acum a ajuns pana pe locul 34 in Hot 100, si astfel cantareata bifeaza cel de-al saisprezecelea single in acest clasament. Special pentru fanii ei, Kelly Clarkson a publicat inainte de aparitia oficiala a discului si alte piese ca Invincible sau Run Run Run, un featuring cu John Legend despre care nici macar nu stia ca e un cover realizat dupa Tokio Hotel. 

Cum vi se pare momentul lor live? S-au descurcat bine cei doi impreuna?

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *