Skip to content

Keo si Skizzo Skillz au primit Discul de Platina pentru albumul SKEO

Casa de discuri Roton a acordat discul de platina artistilor Keo si Skizzo Skillz pentru albumul SKEO, lansat anul trecut. Acesta este primul premiu oferit de catre o casa de discuri unor artisti, pentru un album promovat in asociere cu un retailer.

Keo si Skizzo Skillz au primit aceasta distinctie ca urmare a numarului mare de vanzari ale albumului, de peste 13.540 unitati. Iata ce au avut cei de zis cei doi artisti despre acest eveniment ce s-a intamplat in timpul emisiunii Happy Hour:

Am fost foarte placut surprinsi sa aflam ca proiectul demarat impreuna cu prietenii nostri de la Lidl s-a bucurat de un astfel de succes. Discul de platina inseamna foarte mult pentru noi si tinem sa le multumim pe aceasta cale celor de la Lidl pentru sustinere si pentru colaborarea frumoasa. Nu este nimic mai frumos decat sa lucrezi cu daruire la un proiect de suflet si in final sa ai parte de o astfel de recompensa.

Keo si Skizzo Skillz lucreaza in continuare impreuna la piese noi si vor sustine concerte 100% live in toata tara, urmand sa intre in turneul national Mix Music 2013. In curand vor lansa un single nou si vor anunta alte surprize pe paginile lor de Facebook.

Inainte de O singura noapte, un alt single extras de pe albumul SKEO a fost Miliardar de vise care a strans o multime de vizualizari pe YouTube. Ce ziceti, le dam un LIKE baietilor pentru cele peste 13.540 de unitati vandute?

Citește în continuare