Skip to content

(video) Primul trailer „Killers of the Flower Moon” cu Leonardo DiCaprio, Robert De Niro si Brendan Fraser, regizat de Martin Scorsese. Povestea crimelor in serie intr-un trib nativ-american va ajunge in octombrie in cinematografe.

Filmul „Killers of the Flower Moon”, de Martin Scorsese, o drama istorica despre uciderea in serie a membrilor tribului Osage, un trib bogat in petrol, va avea premiera in cinematografe incepand cu 6 octombrie.

„Killers of the Flower Moon”, care este produs de Apple Original Films, va fi apoi difuzat pe Apple TV+. Filmul se bazeaza pe cartea best-seller cu acelasi nume a lui David Grann.

Distributia acestui film este impresionanta si ii cumprinde pe castigatorii premiilor Oscar Leonardo DiCaprio, Robert De Niro si Brendan Fraser, precum si pe Jesse Plemons si Lily Gladstone.

„Killers of the Flower Moon” este asteptat sa fie unul dintre favoritii la Oscarurile anului viitor.

Scorsese, castigator al unui premiu Oscar pentru „The Departed” si considerat a fi printre cei mai mari cineasti din istorie, a regizat filmul dupa un scenariu pe care l-a scris impreuna cu Eric Roth. Povestea se desfasoara in Oklahoma anilor 1920 si prezinta uciderea in serie a unor membri ai nativilor americani si investigarea de catre FBI a sirului de crime brutale.

Filmul este asteptat sa debuteze la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, unde va fi una dintre cele mai spectaculoase premiere.

UPDATE 5 iulie 2023: A aparut primul trailer al productiei. Va invitam sa il urmariti mai jos.

Citește în continuare