Skip to content

Kimbra uimeste cu albumul „Vows” (the next best thing)

Kimbra, jumatate din hitul lui Gotye – Somebody that I used to know, iese la inaintare cu albumul Vows iar dupa ce a primit critici foarte bune in SUA si Australia, e timpul sa ii facem loc pe piata muzicala romaneasca.

 

Kimbra a fost caracterizata de New York Times cu urmatoarele cuvinte: She’s a complete 21st centru pop package si noi credem ca asta o descrie foarte bine. Este prima femeie nascuta in anii \’90 care a ajuns no.1 in Billboard Hot 100 (cu Somebody that I used to know) – toate celelalte sunt nascute inainte de \’90.

Albumul Vows a aparut in SUA pe 22 mai si a intrat in Top 5 pe iTunes cu reviewuri de la Entertainment Weekly, Billboard Magazine si New York Times si promite sa apara in primele 10 in Billboard 200, cand editia actuala va fi incheiata.

Dupa ce videoclipurile sale au fost vazute de peste 250 de milioane de ori, Kimbra incearca sa se detaseze de imaginea Featuring Gotye si sa atraga atentia publicului catre materialul ei solo ce reda muzica pop cu influente soul si alternative.  Cel mai bun exemplu pentru a o descrie este single-ul Settle Down, melodie pe care artista o promoveaza in toata lumea in prezent.

Desi este din Noua Zeelanda, ar putea trece destul de usor ca fiind din UK, muzica ei are destul de mult din hiturile britanice care au rupt topurile din SUA in ultima vreme. Asta se concretizeaza deja in succes american pentru Kimbra prin faptul ca va canta in deschiderea turneului Foster and The People in perioada 29 mai – 7 iulie. Dupa aceea, va promova albumul in Europa printr-un turneu ce se va intinde pana in toamna.

Varianta relansata a albumului Vows a fost pregatita special pentru o lansare care sa prinda la nivel mondial si sa aduca si lucruri noi. Initial, CD-ul a aparut in august 2011 insa versiunea 2012 are sapte track-uri de pe materialul australian plus sase melodii noi. Mai jos aveti tracklistul editiei standard:

1.Settle Down
3.Something in the Way You Are
3.Cameo Lover
4.Two Way Street
5.Old Flame
6.Good Intent
7.Plain Gold Ring (live)
8.Come Into My Head
9.Sally I Can See You
10.Posse
11.Home
12.The Build Up
13.Warrior

Mai jos puteti asculta Warrior, o alta piesa reprezentativa care ne motiveaza sa ascultam si celelalte piese lansate de Kimbra si sa fim convinsi de talentul ei – melodiile sunt scrise de ea cu putin ajutor de la cativa producatori insa, majoritar, ea scrie tot. Unul dintre oamenii care a lucrat cu ea este Francois Tetaz, compozitorul australian care l-a ajutat si pe Gotye cu materialul sau.

Warrior a fost folosita in campania uneia dintre cele mai mari companii producatoare de shoes, Converse. Este in colaborare cu Mark Foster si A-Trak!

Dupa ce a facut istorie in Billboard alaturi de Gotye, credeti ca va scrie istorie si cu albumul Vows?

Reusim sa o desprindem de hitul anului si sa ascultam noul ei material care aduce substanta si ceva influente electro? Va place?

Citește în continuare