Skip to content

(video) Primul trailer „Kimi”, noul thriller al lui Steven Soderbergh cu Zoë Kravitz in rolul principal. Filmul este povestea unui asistent digital fictiv, precum Alexa sau Siri, care asculta si inregistreaza fiecare moment al vietii oamenilor.

HBO Max a lansat un prim trailer pentru „Kimi”, noul film al lui Steven Soderbergh care este descris drept un „thriller al erei tehnologice” care va debuta pe platforma de streaming pe 10 februarie.

Pe un scenariu scris de David Koepp (cunoscut pentru „Jurassic Park”),  filmul regizat de Soderbergh dezvaluie o lume in care Kimi, un asistent digital fictiv precum Alexa sau Siri, asculta si inregistreaza fiecare moment al vietii oamenilor.

Povestea o urmareste pe Angela Childs – jucata de Zoë Kravitz – o interpreta agorafoba care crede ca aude o crima intr-o inregistrare pe care o analizeaza. In momentul in care incearca sa aduca inregistrarea in atentia angajatorilor ei, grijile ei sunt lasate deoparte si este sfatuita sa stearga dovezile.

Trailerul pe care il puteti urmari mai jos include un montaj plin de actiune cu Childs aflata pe fuga, ecrane pline de datele personale ale oamenilor, proteste pe strazi si pandemia de Covid-19 care se agraveaza, ideea fiind marcata si prin faptul ca multe dintre personaje poarta masti. Tensiunea filmului este redata prin vocea lui Childs care intreaba de mai multe ori pe parcursul trailerul „Kimi?” iar raspunsul vine sub forma unei voci monotone care spune „Sunt aici.”

Pe langa Kravitz, distributia este completata de Rita Wilson (filmele „Mamma Mia!”), Byron Bowers („No Sudden Move”), Jaime Camil („Jane the Virgin”), Erika Christensen („Traffic”). , Derek DelGaudio („Derek DelGaudio’s In & Of Itself”), Robin Givens („Riverdale”), Charles Halford („Logan Lucky”), Devin Retray („Efecte secundare”) și Jacob Vargas („The 33”).

“Sex, Lies and Videotape” a fost printre primele filme ale lui Soderbergh. A castigat Palme d’Or de la Cannes, dupa debutul sau de la Sundance. Succesul sau a reprezentat un moment cheie pentru filmul independent, a fost aclamat de critici si a reprezentat un succes financiar pentru Miramax, distribuitorul sau.

Filmul spune o poveste despre aventurile si tentatiile sexuale care apar intr-un grup de prieteni si ii are in distributie pe James Spader, Andie MacDowell, Peter Gallagher si Laura San Giacomo. Acesta a fost punctul cheie al curentului “indie” care ii are ca reprezentanti pe cineasti ca Steven Soderbergh si Quentin Tarantino si care, sub umbrela Sundance, a schimbat peisajul cinematografic american la sfarsitul anilor ’80. El a continuat sa faca filme apreciate ca “Erin Brockovich” (2000), “Traffic” (2000), castigator a 4 premii Oscar, unul pentru Cel mai bun regizor, trilogia “Ocean’s Eleven” (2001, 2004, 2007), dubla biografie dedicata lui Che Guevara (2008) sau “Contagion” (2011).

Recunoscut drept un cineast extraordinar, Steven Soderbergh a fost nominalizat de 3 ori la Oscar, BAFTA si Globurile de Aur cu „Traffic” care i-a adus trofeul pentru cel mai bun regizor, „Erin Brockovich” si „Sex, Lies, and Videotape”.

Anii trecuti a regizat „High Flying Bird” si „The Laundromat”, iar in perioada pandemiei a lansat „Lasa-i sa vorbeasca” (2020) cu Meryl Streep si Lucas Hedges in rolurile principale, productie disponibila in prezent pe HBOGO si „No Sudden Move” (2021), un film politist cu Don Cheadle, Benicio del Toro si Jon Hamm. Intre timp, lucreaza la „Magic Mike’s Last Dance” cu Channing Tatum ca protagonist.

La inceputul pandemiei, Soderbergh a profitat de perioada de izolare pentru a scrie continuarea de la „Sex, Lies and Videotape”, plus inca doua scenarii de film. Mai multe puteti citi mai jos.

Citește în continuare